Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meg fogok bolondulni?

Meg fogok bolondulni?

Figyelt kérdés

Szorongasos zavarom van panikrohamokkal. Panikrohamom evek ota nem volt, de az eros szorongas szinte minden napos, ha nem is mindig intenziven, de minden nap erzem valtozo ideig. Ilyenkor nem tudom megmagyarazni mi bajom van, csak azt tudom, hogy semmi nem jo sehogy, ideges vagyok es attol felek, hogy el fog menni az eszem, hogy teljesen meg fogok bolondulni. Jonnek szepen lassan egymas utan a testi tunetek, ez elveszi az eletkedvemet is, megmozdulni sincs kedvem, pedig tudom, hogy ha elterelem a figyelmemet akkor jobb lesz, de olyan nehez ravenni magamat. Eg a karom (olyan erzes, mintha folyamatosan nyujtozkodnek), a testem, izzadok, mindentol felek, nagyokat dobban a szivem. Nem tudok masra koncentralni, csak ezen jar az eszem, hogy mi van ha megbolondulok? Amit eddig felepitettem az elveszik?

Van erre esely, hogy a szorongasba belehulyuljon valaki? A mindennapi eletem minoseget rontja, de ugyanugy csinalok mindent amit kell. Dolgozok, suliba jarok, kozossegbe jarok, kirandulok, igazabol senki meg nem mondana rolam, hogy nekem ilyen problemaim vannak. Altalaban akkor eros a szorongas, ha ra gondolok (persze vannak bizonyos helyzetek amiket nem birok elviselni, pl: ejszakai koncert), akaratlanul is bevonzom ezeket a rossz erzeseket es felek, hogy ezaltal lesz idovel valami komoly mentalis bajom vagy ez mar annak a tunete. Jartam pszichologushoz es pszichiaterhez is, mondta volna, ha skizofren lennek vagy valami, nem?

23/L

2020. jún. 10. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el ismét pszichiáterhez.

Aki megbolondul, az nem tud róla és nem is fél amiatt, hiszen nem veszi észre.

2020. jún. 10. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is egy pszichiáter jó ötlet. Lehet kapsz majd valami gyógyszert, hogy elviselhetőbbek legyenek a tünetek. De ha minden nap emberek vesznek körül, nehéz kiküszöbölni ezt.
2020. jún. 10. 17:05
 3/4 anonim válasza:
Ha tisztában vagy azzal hogy baj van akkor nem vagy bolond, de orvoshoz mindenképpen érdemes elmenned
2020. júl. 2. 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:
En alig varom megbolonduljak xd ugy talan elviselhetobb az elet
2020. szept. 27. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!