Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós vagyok. Mit tegyek?

Depressziós vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb. 10 éve depressziós és szociális fóbiás vagyok, de csak 3 éve járok pszichológushoz és pszichiáterhez. Úgy érzem, nem ért semmit az elmúlt 3 év kezelés, még mindig sz*rul vagyok. Legszívesebben öngyilkos lennék már.

Tudnátok tippeket adni?

2020. jún. 8. 21:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
46%
Sportolsz valamit?
2020. jún. 8. 21:44
 2/15 A kérdező kommentje:
Szoktam menni az edzőterembe futópadozni...
2020. jún. 8. 21:46
 3/15 anonim ***** válasza:
46%
Milyen rendszerességgel?
2020. jún. 8. 21:47
 4/15 anonim ***** válasza:
46%
Nekem enyhe depresszióm van, de a rendszeres sport nélkül felkötném magam. Javaslom, hogy ne futópadozz, hanem keress valamilyen csoportos edzést, akár crossfit, vagy zumba, akármi. Vagy edzővel eddz.
2020. jún. 8. 22:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha három év alatt nem értek el javulást, akkor egyszerűen nem a megfelelő embert találtad meg.
2020. jún. 8. 22:19
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Egyetértek az utolsóval. Keress másik helyet, szakembert. Ami pedig a legfontosabb: semmit sem ér a kezelés ha TE nem akarsz meggyógyulni. Hidd el, tudom milyen a depressziós, kitartás!
2020. jún. 10. 21:26
 7/15 anonim ***** válasza:

10 éve depressziós?

Kezdő vagy még, én 52 éve szeretnék már a másik helyre kerülni, de még mindig itt vagyok. Mi segített? A stresszhelyzetek számának csökkenése, és a saját akarat. Ez utóbbi csak annyiból, hogy hiába könyörögtem az ördögnek, hogy vigyen már el, nem jött értem. Akkor meg minek? Elfogadom az örömöt, ha ér, próbálok rendes lenni másokhoz, és játszom, amikor csak tehetem, ahhoz kevesebb ész kell, mint a kreatív dolgokhoz.

Ha rossz a kedvem, itt a magnéziumos pezsgőtabletta mögöttem. Fura módon ez az egy segít. A módszerek és a gyógyszerek csak a fejfájásomat növelték.

2020. jún. 11. 21:19
 8/15 anonim ***** válasza:
6. elmehetsz a búsba. Persze élvezi hogy depis a kérdező és direkt nem akar jobban lenni mert olyan szórakoztató mindig szomorúnak lenni. Egyáltalán hogy írhatsz ilyet??? Nyilvánvaló, hogy akikhez jár nem sokat érnek. Nem az ő hibája ha nem használ a terápia. Ha nem akarna jobban lenni el se menne. Együtt érzek veled, és is jártam terápiára több helyre is és kalap nudlit sem ért :(
2020. júl. 26. 22:46
 9/15 anonim ***** válasza:

#8 A terápiában sokan ösztönösen védekeznek.

Én kétféle képen működők terápiában lassan haladok, mert nem tudom feladni ezt a védekezést, vagy nagyon gyorsan, mert átszakad a gát.

2020. júl. 26. 22:50
 10/15 anonim ***** válasza:
8-as: Nem értem miért kell nekem esni, semmi rosszindulatút nem írtam. Nyilvánvaló, hogy az ember nem akar szomorú lenni, hanem boldog. A jó!! szakember és a gyógyszerek természetesen segítenek, de fejben dől el. Egy szóval sem mondtam, hogy élvezi, hogy depressziós. Nézz utána egy kicsit a dolgoknak. Ha nem használ a terápia, akkor basszus keress egy másik helyet, ha valóban meg akarsz gyógyulni. Ha pedig továbbra is maradsz ugyanannál az orvosnál és nem segít, akkor nyilvánvaló, hogy meg sem akarsz gyógyulni. Aki ki akar gyógyulni ebből a betegségből az megtalálja a helyes utat.
2020. júl. 27. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!