Hogyan szokhatnék le a körömrágásról egyszer s mindenkorra?
Neked mi válik be? - nem tudom.
Nekem mi vált be? Rossmanos körömlakk körömrágás ellen / megkértem a közelállóimat szóljanak rám / amikor észre vettem postás gumit jól meghúztam a csuklómon, hogy segítsen leszokni a fájdalom / a rágás helyettesítéseként az ujbegyeimet dörzsölöm egymáshoz a két kezemen, az is legalább annyira megnyugtató / megnéztem néhány szájfertőzést, amit köröm rágás útján lehet elkapni - elég motiváló!
Ezen felül tudatosítottam, hogy ez stressz miatt van és elkezdtem kezelni a stresszt az életemben.
Én pl pasi vagyok, és a körömrágás elleni lakk nem látszik, erősít is és kellemetlen, keserű.
Szóval nyugodtan használható, unisex.
Hát én mindig amikor le akartam rágni, magamra szóltam, hogy nem. Meg egyszerűen a saját rágott körmömet undorítónak találom. Pfuj.
Bár néha megesik, hogy egy egy alkalommal, mikor stresszesebb vagyok lerágom, de sikerült összekapnom magam kicsit.
De a színtelen körömlakk is segít.
Esetleg tarts valamit kéznél, amit köröm rágás helyett tudsz alkalmazni stresszre. Pl szivacsos labdát, tollat amit tudsz kattogtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!