Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kihez forduljak,ha öngyilkos...

Kihez forduljak,ha öngyilkos akarok lenni?

Figyelt kérdés
Én ezt nem bírom tovább !! Az idegösszeomlás szélén állok. Jelenleg ott tartok hogy minden egyes kbaztt nap többször pánikrohamok gyötörnek és nem tudom eldönteni hogy összehányom magam vagy megbolondulok örökre napi többször bőgök. Még egy orvoshoz se nagyon tudok elmenni,mert mindenhol kínoz ez a roham. Az egész életemet megkeseríti és nem múlik el még a nyugtatótól sem. Mit vétettem? Egyszerűen minden egyes rohamnál azt kívánom bárcsak halnék inkább meg. Nem bírom tovább !!! Kérlek segítsen valaki .
2020. máj. 29. 20:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tudom ajanlani Barry McDonagh-MERJ cimu konyvet. Nekem nagyon sokat segitett es olyan joleso motivaltsagot adott, hogy volt, hogy oromomben sirtam. En is panikbeteg vagyok, nekem is vannak ilyen pillanatok, hogy meg ha valtozik a kepkocka az is megijeszt. Maga a konyv arrol szol lesarkitva, hogy nem kell ezekkel az erzesekkel foglalkozni, csak az idegrendszer jateka az egesz. Az intenziv sport is sokat javit a hangulaton. Van valamilyen rendszer az eletedben?
2020. máj. 29. 22:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Olvastam a könyvet :) Amikor olvastam engem is megnyugtatott sok dolog de kevés volt. Sportot eddig csináltam nagyon szerettem de ráment erre is ez a sz..ar. Sétálni eljárok de igazából csak kényszerből nem nyugtat meg teljesen de úgy gondolom ilyenkor ha sétálni tudok akkor talán van még akaraterőm leküzdeni . Szóval ilyen napi 10km.ert biztos lesátálok.
2020. máj. 29. 22:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, nem vagy egyedül! Nagyon sokan vagyunk így, mint te, csak az ember nem akar róla beszélni! Én 16.évesen lettem súlyos pánikbeteg+szorongás. Állandó fulladás, halálfélelem. Mindig azt hittem, nem érem meg a következő napot. Kész szenvedés volt az életem. Vegetáltam otthon a sötét szobában, minden és mindenki idegesített. Meg voltam róla győződve, hogy megbolondultam,és hamarosan meghalok. Mindez, a 80-as években, amikor azt se tudták mi ez a betegség. Azt mondták neurózis. Mindenféle nyugtatót irtak fel, egyik sem használt. Elenium, Rudotel, Andaxin stb. Aztán egyszer csak úgy ébredtem ebből elég! Sajnáltam a szüleimet nagyon, mert borzalmas miken mentek át miattam. Neked is sikerülni fog! Akard nagyon a változást. Kis lépésben, lassan haladj előre. Kell hozzá egy jó pszichiáter. De megéri!
2020. máj. 29. 23:02
 14/16 anonim ***** válasza:
70%

Hogy a villogo feny is zavar, nekem gyanus, hogy nem diagnosztizaltak a bajodat, ezert nem a megfelelo gyogyszerrel kezelnek.

Szerintem ha kulon elmondod egy szakembernek, es nem egy rosszhoz kerulsz, az tudni fogja, pontosan milyen tipusu zavar ez.

Hidd el, hogy van ra jobb gyogyszer! Csak segitseget kell keresni azonnal. Senkiben sem hasznalhato, kerheto meg a kornyezetedben, hogy segitsen intezni?

Ez most a Pokol, de ebbol ki lehet teged mozditani.

2020. máj. 30. 01:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen helyzetben voltam tavaly. A szobámból sem mozdultak ki. Beutaltak a pszichiátriai osztályra. Azóta sokkal jobban vagyok. Neked is segítségre van szükséged. Beszélj valakinek erről. Kérj meg egy barátot vagy ismerőst vagy család tagot, hogy segítsen elmenni egy pszihiáterhez. Ne feledd nem szégyen segítséget kérni!
2020. máj. 30. 13:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kivel élsz?
2020. máj. 30. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!