Kihez forduljak,ha öngyilkos akarok lenni?
Kérlek ne tedd! Ha most végzel magaddal, akkor végképp nem fogsz ezen változtatni. Gondolj csak bele, kigyógyulsz és boldog életed lesz.
Milyen rohamok gyötörnek?
Családod vagy esetleg szomszéd, egy jó ismerős, barát tudna segíteni, de orvoshoz kellene fordulnod sűrgősen.
A múltan ne tördeld magad! Próbáld elterelni róla a figyelmed. Ha jobban leszel esetleg menj el sétálni és legyenek egyéb ilyen programjaid.
Sok sikert! :)
Próbáld meg azt, hogy minden este összeírsz három olyan dolgot, ami aznap jó volt.
Nem kell nagy dolgokra gondolni, ilyenek is lehetnek akár, hogy
-felkelt a nap
-csicseregnek a madarak, jó őket nézni
-van mit enned
-csinálj magadnak egy finom kávét, és élvezd ki
-valaki, aki rád mosolygott
-menj ki, és adj egy hajléktalannak egy szendvicset, és mosolyogj rá
Tudatosítsd azt magadban, ami jó!
(Placid atya megjárta a gulágot, nem is egyszer - hasonló módszer miatt tudott kitartani és nem feladni, keress rá a nevére, nézz vele videókat)
Hidd el, hogy van értelme annak, hogy megszülettél; tedd céloddá, hogy ezt az értelmet megtaláld!
Tudom még javasolni a Búra Alapítvány oldalát. Oda tudsz írni és sok kedves ember van aki segít hisz ott mindenkinek van valami mentális problémája. Tudnak tanácsot is adni hogy ők kezelik ezt az egészet stb.
Viszont orvoshoz muszáj menni de jót kell keresni mert ha ez ilyen súlyos akkor muszáj.
"...még egy sorozatot se tudok megnézni, mert attól is rosszul vagyok..."
Na attól én is rosszul lennék. 😁
Legtöbbet te tudsz tenni magadért. Mozdulj ki, sétálj kint a levegőn, enyhe nyugtatókat szedd kúraszerűen, keress valami célt az életedben, és gondolj arra ez az állapot csak most van jelen, de nem lesz ez mindig így.
A mélypontból mindig csak felfelé út van.
Szia!
Én is azt tanácsolom, fordulj szakemberhez! Emellett fogadd meg az előzőek tanácsait! Próbáld meg csak a jót látni a dolgokban! Merj változtatni! Cselekedj jót, és jól leszel!
Az öngyilkosságot meg verd ki a fejedből! Mindig arra gondolj, hogy a világ kevesebb lenne nélküled! :)
Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!