Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezeket lehet fejleszteni?

Ezeket lehet fejleszteni?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Kiskoromban kimaradtam a játékokból, amik valószínűleg fejlesztették volna az alapvető készségeimet. Mint pl: figyelem, megfigyelőképesség, érzékelés-észlelés, emlékezet, gondolkodási funkciók.

Biztos sok energiámba és időmbe kerülne, de van rá esély, hogy ezeket - jelentősen - tudjam fejleszteni?

Ha igen, akkor hova fordulhatok, vagy mit tehetnék ennek érdekében? Bármiféle ötletet - tanácsot szívesen meghallgatok.

2010. júl. 30. 15:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Most is lehet fejleszteni különféle játékokkal. Már az is segít, ha labdával játszotok, vagy két hasonló kép között keresel különbségeket. A gondolkodáshoz ajánlom a különféle rejtvényeket, minél többféle, annál jobb, ne egy fajtára állj rá! Az emlékezethez tanulj verseket kívülről!
2010. júl. 30. 16:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Az emlékezetem nekem nagyon sz*r, de ha gondolod, akkor sakkozhatunk :P
2010. júl. 31. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!