Hogy rugassam ki magam ha már utálok bejárni és ráment az egészségem?
Figyelt kérdés
Jelenleg táppénzen vagyok egy jó ideje de nem tervezem hogy vissza menjek arra a helyre. Ráment az egészségem is mentálisan kikészültem tőle. A főnököt nem merem felhívni sem. Jobb lenne ha ők rúgnának ki mint hogy én mondjak fel a jelen helyzet miatt. Ti mit javasoltok?2020. máj. 12. 19:17
1/13 anonim válasza:
Szerintem te mar reg ki vagy rugva, csak meg nem tudsz rola, mert betegallomanyban vagy.
2/13 A kérdező kommentje:
Lehetséges de tudtommal kirúghat tp alatt. Azt nem értem miért nem tájékoztatnak
2020. máj. 12. 19:22
3/13 anonim válasza:
És miért nem mondasz fel? írsz egy levelet nekik, hogy felmondasz és ennyi, nem kell senkit felhívni. Esetleg ha van nálad valami ami a cégé azt le kell adjad. A kilépős papirjaidat meg kérd ki postán.
4/13 anonim válasza:
Az nem jó, mert még hónapokat ledolgoztatják (felmondási idő).
Inkább húzd meg a páleszt reggel és lehelj rá a főnökre, akkor mehetsz majd egyből.
5/13 A kérdező kommentje:
Igen a felmondási idő miatt. Eddig se mentem nem is mehetek ezután sem fogok már. Bár nem értem miért nem lehet azonnali hatállyal felmondani.
2020. máj. 12. 23:05
6/13 anonim válasza:
Lehet, közös megegyezéssel, ha a főnököd belemegy, akár azonnal is mehetsz.
7/13 anonim válasza:
Tönkretett mentálisan? Én a te helyedben visszavágnék és írnék neki egy felmondólevelet. Jó cifrát :>
Ha nem akkor menj vissza és ott mondj fel, vagy dolgozz minél rosszabbul
8/13 A kérdező kommentje:
Igen tönkretett. Kb nem merem felhivni a fonokom s nem is merek bemennj ennyire. Arra várok hogy kirúgjanak mialatt táppénzen vagyok
2020. máj. 15. 09:14
9/13 anonim válasza:
És ha nem rúgnak ki és lejár a táppénzed? Jobb lenne ha felhívnád és megkérdeznéd, hogy közös megegyezéssel elengedi-e a felmondási időt.
10/13 A kérdező kommentje:
és ha azt mondja hogy nem enged akkor?
2020. máj. 15. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!