Árokpart kérdése:
Más is van úgy mint én aki egyébként maximálisan egészséges?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy amióta orrba-szájba szinte a nap 24 órájában állandóan nyomják ezt a járványos dolgot és látva azt a netes fórumokon, hogy sokan még tesznek is hozzá a hivatásos meg nem hivatásos rettegők, hogy komolyan mondom jól esik egy kis napi két citromfűtea. Ettől nagyon jól érzem magam, teljesen ellazít mikor a gép elé ülök úgy érzem mintha teljesen "úgymond" békeidőben lennénk. Más is van így ezzel ebben a helyzetben?2020. márc. 31. 23:35
1/5 anonim válasza:
Mi a kérdés?
Vagy csak dumcsizni akarsz? 😃
3/5 A kérdező kommentje:
A kérdés, hogy más is aki egyébként nem pszichés beteg van aki szintén nehezen viseli ezt a helyzetet?
2020. márc. 31. 23:43
4/5 anonim válasza:
Igen. Alapból nem vagyok mászkálós. De most, hogy nincs meg ez a “beülünk valahova?” a barátokkal, kezdek befordulni...
5/5 anonim válasza:
Én szorongok depressziós vagyok
5-6 éve nem nézek híreket netet
Közösségi oldalakat most meg
Főleg nem !!! Így sokkal jobban
Vagyok úgyse tudom befolyásol mi
Fog történni a lényeget úgyis
Megtudom a többi meg nem érdekel
Én úgy érzem ez egy büntetés a világnak orszagnak
Amit műveltek az elmúlt években
Lehet hogy durva bocsi vagy a depim
Mondatja ezt velem
Jó egészséget mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!