Szoktatok berúgni lelki okokból alkalmanként, főleg egyedül?
Például, ha nem sikerül valami, vagy csak szomorúak vagyok. Mik a tapasztalatok, hatások (ha van)? Nem a gyakoriságán van a hangsúly, hanem a kiváltó okon. Továbbá nem vájkálás, nem kutatás, csak érdekelne mások tapasztalata. Jöhetnek privátban is a válaszok, amiket NEM üzenetként fogok kezelni, hogy ne legyen belőle párbeszéd. Hiszen nem ez a cél, hanem az, hogy névtelen maradjon az egész.
Köszönöm előre is.
Én igen. Ha nem sikerül valami vagy nagyon megbántott valaki. Egy két üvegbor mellett itthon egyedül nyugiban kibőgöm magam kiadom a feszkót. Másnap annyiból érzem jobban magam h minden ami fáj kijött és tisztábban látom át a dolgokat.
Én se vagyok rá cseszett büszke de ez van.
Igen, pedig utálom az alkohol (vagyis az alkoholos italok) ízét, és meg is fogadtam gyerekként, hogy én nem leszek piás, mint az apám, aztán most mégis bekeverek egy-két vodka-narancsot itthon, ha rosszul érzem magam.
Tudom, hogy nem megoldás, de akkor nem is a megoldást keresem.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!