Mindenki szokott szorongani?
Mindenki stresszel, szorong, ez normális. Főleg a jelenlegi helyzetben ez erősebben lehet jelen. Amennyiben viszont ez már gátol a mindennapjaidban érdemes figyelni rá. Szervi bajod biztosan nincs!!! De a feszültséged tudod csökkenteni:) igyál citromfű teát, alakíts ki rutint az életedben, keresd meg a szorongásod forrását, vagy hogy egyáltalán van kiváltó oka vagy általános jellegű.
Ajánlom a pszinapszis instagram oldalt, ahol érthetően írnak a szorongásról.
Szerintem nem mindenki.
Én szoktam, bár nem mindig szorongás. Egy-egy ismeretlen helyzet előtt szoktam stresszelni, izgulni. A szorongás már inkább egy állandósult állapot. Mostanában szoktam, aggódom, hogy mi lesz.
A párom meg egyáltalán nem ilyen típus. Ő sose izgul. Magabiztos, ha valahol ki kell állni emberek elé beszélni, nem jön zavarba. Ha valami nem sikerül tökéletesen, akkor se rágódik rajta. Nem rágódik a múlton. Most sem aggódik. Úgy van vele, hogy bármi lesz, majd kitalál valami megoldást.
Szóval nem szorong mindenki. Szerintem sok múlik azon, hogy hogyan nőtt fel valaki, milyen családban, milyen mintát látott. Én nagyjából tudom a saját szorongásom okát. Most már így felnőtt fejjel.
Biztosan nem szokott mindneki. Sok ember van akinek semmi ilyen problémája nincs.
Én sajnos szoktam. Emiatt muszáj vagyok pszihologus segítségét is kérni. Viszont a kialakult vírus helyzet miatt most csakis telefonon tudjuk tartani a kapcsolatot. Így eléggé vissza esetem. Illetve más gondok miatt is. Így a szorongás nagyon elhatalmasodott.:( Visszatért az egész éjszakás álmodás is miatta.
Igen, azért annyira erős Neked is, mert figyelsz rá. Én is azt figyelem folyamatosan, azért durvák a tünetek. Elvileg nincs szervi bajom a refluxon és pár allergián kívül. Mégis olyan tüneteim vannak, mintha valami nagy problémám lenne. :( Gondolom Te is jártál már vizsgálatokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!