Mi lehet a bajom? A pszichológus semmire sem volt jó.
Egy évet jártam hozzá, előtte pszichoterapeutához, de előtte iskolapszichológushoz is.
A problémám igazából az állandó rossz kedv, sírás, és az hogy nem érzem hogy szeretnének, önbizalomhiány... stb nagyon összetett. Egy év után itt vagyok és megint a rossz kedvtől szenvedek, de a pszichológustól még csak egy diagnózist sem kaptam. Csináltunk sok feladatot, rengeteget beszélgettünk, valamit segített, de alapvetően állandóan meg akarok halni és szomorú vagyok. Sok mindent visszavezettünk a gyerekkoromra, ami tök jó, de nem lettem tőle jobban.
Már azt érzem, tényleg egy pszichiáter kéne. Jó munkahelyem van, most jöttem össze valakivel aki hónapok óta tetszik, de mégsem vagyok boldog. Mintha nem mernék. Mit tegyek? Néha öngyilkossági gondolataim is vannak, bár mostanában gyakoribb.
Szinte minden mentális problémára jó, a futás meditáció kombó.
Csak egyiket se hagyd abba.
Nekem egy orvos ismerősöm mondta.
És igen. Bevált, csak ez ingyen van, és N támogatod a gyógyszer ipart.
Hajrá.
Ugyanez velem is végül én kaptam gyógyszert elején jó volt de most már nem ér semmit.Kaptam hozzá egy másikat is de annak olyan mellékhatásai vannak hogy inkább nem szedem be iszonyat májkárosító stb.
Fogalmam sincs hogy mit tehetnék még.:/
A tüneteid leginkább a depresszió tüneteivel mutatnak egyezést szerintem.
Úgy tudsz változtatni ezen az állapoton, ha tényleg, de tényleg elkezded megvalósítani az álmaidat. Tudod, arra gondolok, hogy „mi leszek, ha nagy leszek”. Ez segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!