Pánik, fáradtság vagy betegség jele?
Szia :)
Mindnyájan különböző érzelmi hullámvasúton utazunk. Nem arra gondolok: hogy egyszer fent, egyszer lent, mert az már szélsőség lenne. Szerintem fáradtság jeleit tapasztalod. Ha az ember fáradt még a stressz is jobban hasonlít a pánikhoz.
Én például 3 évvel ezelőtt éltem át életem utolsó pánikrohamát (ami egy 15 éves pánikbeteg periódust zárt le életemben), így aztán azt mondanám tapasztalatból, hogy minden olyan törekvés, ami a „mi leszek ha nagy leszek” álmokat törekszik megvalósítani a legjobbak fáradtság ellen. Ha röviden szeretném mondani totál hülyén hangozna (PEDIG IGAZ!) röviden: fáradtsággal a fáradtság ellen ;-)
Jó egészséget
Velem is nagyon sokszor ugyanez van.
Sajnos most én is stresszesebb időszakon megyek keresztül, így együttérzek Veled, a saját példámból kiindulva azt tudnám javasolni, hogy próbálj meg ugyanakkor felkelni és lefeküdni minden nap, sokat segít a napi rutin, minden nap ülj le pár percre meditálni, légzőgyakorlatozni esetleg jógázni. Ezek tényleg segítenek!
Remélem neked is segíteni fognak!
Hidd el, nem tart örökké ez az állapot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!