Mi lehet az oka és hogy oldhatnám meg?
Nagyon aggódó típus lettem az elmúlt időben. A barátnőmet kikísérem a buszhoz, hazafele menet pedig állandóan hátra nézek, hogy ott van-e. Amikor hazaértem, sokszor több percen keresztül állok kint a sötét utcán és várom, hogy hátha megjelenik. Ez ugyanígy van a tárgyakkal is, hogy aggódok hogy elhagytam-e valamit, pedig fél perccel azelőtt néztem meg, bezártam-e a kaput és a többi. Gyakran kelek hajnali három órakor, és akkor is többször visszapillantok a családomra, hogy minden rendben van-e velük.
Kétségbe tudok esni nagyon, hogyha a párom nem ír egy bizonyos időn belül és felmegy a stressz szintem és nyugtalan leszek. Sokszor elvesztem a fejemet, és nem tudom hogy mit csinálok idegből és milyen kárt okozok.
Keveset alszok és minden napom nagyon stresszesen zárul le, mert rengeteg problémám adódott mind szociális, mint magánéleti és családi téren. Sokszor úgy érzem, hogy megőrülök.
Mi lehet az oka, mit tudnék tenni ez ellen?
Válaszukat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!