Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek is pánikbeteg vagyok?

Szerintetek is pánikbeteg vagyok?

Figyelt kérdés
Az oktatóm szerint az vagyok. Egész évben mindig csak azzal foglalkoztam, hogy ma éppen hány órakor enged el. Aztán nyári gyakorlatról már magától elengedett, amikor kértem, mert szerinte pánikbeteg vagyok, mert mindig azon agyalok, hogy mikor leszek otthon. És most is, hogy nyári szünet van, én azzal foglalkozom, hogy majd szeptembertől mikor fog hazaengedni és hogy ha magától nem enged majd el, hogyan vegyem majd rá arra, hogy elengedjen. Most tényleg pánikbeteg vagyok?
2010. júl. 28. 02:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ez panikbetegseg - az azert kicsit mas. Szerintem inkabb egy pszichologus segithetne, atbeszelgetni a dolgokat. Csak probalj meg maganrendelesre menni, nem az sztk-ba, mert ott nincs idejuk semmire. A maganrendelesen meg rendesen atbeszelhetitek a gondot - sokat segitene, hidd el.

Jobbulast!

2010. júl. 28. 03:11
 2/3 anonim ***** válasza:

A pánikbetegség nem ilyen...

Pánikbetegségben egyre nagyobb problémát jelent a betegnek, hogy kilépjen a lakásból, izzad, remeg, olyan szorongás önti el még a gondolatra is...

Ezek a szorongások rohamokban jönnek rá!

Szerintem te nem pánikbeteg vagy, hanem egyszerűen csak szeretsz otthon lenni, lehet, hogy enyhe depressziód van az emberektől, forgalmas helyektől, nyugodtabban érzed magad otthon...

Javaslom, hogy szedj depresszió-megelőzésnek HALOLAJ KAPSZULÁT (napi 1200-2400mg adagban), mert itt Közép-Európában azért nagyon gyakori a depresszió, mert nagyon kevés telítetlen zsírsavat (pl. tengeri halhúst) fogyasztunk...

Egyél még ezen kívül sok zöldséget és gyümölcsöt is, mert lehet egy enyhe vitaminhiányod is (ez is okozhat depressziót). Ha erre nincs lehetőséged, akkor vegyél SPIRULINA TABLETTÁT, ez remekül pótol minden létfontosságú ásványi anyagot a szervezetben, vasat, B-vitaminokat...

2 db Spirulina tabletta = 1 kg zöldség elfogyasztásával azonos!!!

Menj kirándulni a szabadidődben, ússz, kerékpározz, valamit sportolj!

2010. júl. 28. 03:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2010. júl. 28. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!