Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert ijedek meg teljesen...

Miert ijedek meg teljesen hetkoznapi dolgoktol?

Figyelt kérdés
Ha latom, hogy valaki drogozik, vagy azt, hogy nagyon be van rugva, akkor eltelit egy eros szorongas, panikroham kozeli allapotba kerulok. Soha nem drogoztam, csak kiprobaltam, akkor rosszul lettem kicsit, de ennek mar tobb, mint 5 eve. Inni ittam alkoholt, de 2 eve mar nem. Multkor ket korty gyumolcsos sortol is ereztem, hogy mindjart panikrohamot kapok. Mi lehet ennek az oka?
2020. ápr. 18. 19:40
 1/7 anonim válasza:
100%
Ez lehet valami pszichés dolog, hogy semmi esetre nem akarsz olyan helyzetbe kerülni, hogy ne legyél a tudatodnál vagy hasonlók, de amúgy én ezzel tuti elmennék valami orvoshoz
2020. ápr. 18. 19:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Voltam, gyogyszert is kaptam. Bar nem kimondottan ezzel a panasszal, hanem magaval a panikolassal, szorongassal.
2020. ápr. 18. 19:50
 3/7 anonim válasza:
Milyen drog(okoat) probaltal akkor ki?
2020. ápr. 18. 20:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Fuvet.
2020. ápr. 18. 20:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Semmi mast, csak fuvet, azt is egyszer.
2020. ápr. 18. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Lehet, hogy az az egy alkalom fű becseszett neked.. előfordul erre fogékony pacienseknel, de az is lehet H viszolyogsz tőle.
2020. ápr. 18. 20:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Utana evekig nem volt semmi bajom. "Csak" 2 eve vagyok panikolos.
2020. ápr. 18. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!