Úgy érzem nem bírom tovább a mentális betegségeim miatt és ez miatt munkanélkúli is vagyok. Van így valaki?
Figyelt kérdés
Szorongok és zavarban vagyok emberek közt és idegesítenek.koncentráciom is nagyon rossz. Hangulatingadozásaim is vannak. Nem százalékoltak le és nincs jövedelmem. Okoskodok véleménye nem érdekel,hogy szedd össze magad stb . Kérem csak azok írjanak akik hasonlóan vannak.2020. ápr. 18. 12:40
11/11 anonim válasza:
És ami fontos az a siketélmény az megerősít. Ha állitasz egy celt és meg tudod csinálni az erőt ad. A valahova tartozás is erőt ad. Epitsd az emberi kapcsolataid ez is nagyon fontos. És a mozgás attól érzed egészségesnek magad. Ez a 3 a kulcs szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!