Mivel enyhíthetem a marihuána elvonási tüneteit?
Napi 5-10 jointot szívtam, kb 2 grammnak felel meg, ráadásul elég erős, THC-dús fajtát fogyasztottam. 2 napja vagyok tiszta, és nem is akarok visszaesni, elegem van abból az életből.
Viszont teljesen kezdek megőrülni, nem, tudok aludni, alig bírok enni, remegek, izzadok és rettenetesen szorongok, úgy érzem mint aki megkattan. Más drogot nem használtam. Mivel tudnám enyhíteni ezeket a tüneteket arra a pár hétre amíg ez tart? Vagy akinek van tapasztalata, nektek meddig tartott? Minden segítséget köszönök
háát szerintem azért esek vissza merni nincs úgy semmi célom
a suliban nem igen tanultam, nem nagyon van önbizalmam, és mindig kívülről várom a megoldást
az amiatt aztán max ilyen gyári melóim voltak, meg olyan munkahelyek - ahol egyáltalán nem éreztem magam jól
konkrétan egy nyűglődésnek élem meg az életem és pl mikor fizu vagy bármilyen pénz kerül a kezembe - az első opció hogy mondjuk füvet veszek
egyszerűen ilyen a hozzáállásom - mivel mindig ez volt, talán nem is értem hogy lehetne másként
amikor sikerült a 3 hónap - akkor keményen biofű (herbál) függő voltam
az egyik napon elkaptak és jól megveretek, mert volt nálam 500 Ft-nyi herbál - és azt akarták lehúzni - de mivel nem adtam (mert elvonásban voltam) addig vertek még meg nem mondtam hogy a zoknimban van
aztán elgondolkodtam hogy élet e ez így - hogy állandóan vernek a vizek, már lassan enni sem tudok, és minden ami mozdítható azt eladom akár pár 100 ft-ért mert annyira kell a cucc
(azt zárójelben hozzátenném az akkori herbál nekem olyan szintű függőséget okozott - amin azóta is csak a heroint tudott továbbtenni..)
szóval elegem lett abból az életből, mert sokszor megvertek, gyakorlatilag semmim nem volt, és többször itthonról is kidobtak, ráadásul az időm 80+%-ában elvonásban voltam
amikor meg mégis volt cucc akkor annyira kiütött hogy gyakorlatilag semmire nem emlékeztem
ez miatt a herbál miatt többször kaptam légzés bénulást is - volt hogy újra kellett éleszteni
a másik haveromnak pl a veséje állt le tőle
volt abban a 2 évben (amikor az a fajta hebál ment) vagy 3 komoly halálközeli élményem (összesen 6-7 volt életembe)
ezért döntöttem úgy h abba hagyom - mert azt éreztem egy roncs vagyok - és kb bele fogok halni
aztán erővel sikerült kihagynom 2 hetet, és az elvonás nagyrészt lement - felvettek pont egy munkahelyre (gyári munka) ami egy kicsit tetszett is
nyomattam 1000-el a meditációt is - és elhittem h tiszta tudok maradni
2x kaptam fizetést - aztán a 3. előtt pár héttel elbuktam
tudtam azt h a díler adni fog cuccot ha oda megyek - mert tudta h dolgozom (olyankor ad hitelt)
a szülinapom volt azon a napon
tudtam ha innák az kevés lenne, és úgyis a dílernél kötnék ki
hát gondoltam nem erőlködök tovább - mert úgyis anyagozás lesz a vége..
odamentem a dílerhez (az út közben elsírtam magam) vettem herbált és beszívtam
már akkor tudtam nem tudom tisztán folytatni amit elkezdtem. visszaestem
az azt következő években még volt pár nekifutásom amikor hinni tudtam benne h le tudok állni
aztán most már jó ideje csak úgy vagyok
annyi nekifutással megpróbáltam már - hogy elegem lett a harcból (önmagammal)
már nem hiszem h valaha tartósan tiszta tudnák maradni
most pl tök jó ez a karantén - mert erőfeszítések nélkül sikerül ami máskor óriási nehézség/nyűg
de a saját tudatommal nem tudok mit kezdeni
vagy sikerül meghaladnom önmagam a meditációval - vagy nem. És akkor folytatódik minden..
minden úgy van ahogy van :)
rájöttem felesleges stresszezni ezen az egészen
számomra nehéz az élet, egy folytonos harc, küzdelem, nyűg - az vigasztal h bármi történjék is egyszer csak vége lesz :)
Köszönöm, hogy ezt megosztottad velünk, nagyon érdekes és tanulságos volt olvasni. Nem semmi történeted van.
Szeretnék tanácsot adni, de attól tartok, nem tudok... nehéz az élet, nem csoda sajnos, hogy sokan beleesnek/esünk ilyesmi dolgokba. És ilyenkor még a törvény és társadalom is az áldozat ellen van.
Aki drogozik, lehet hogy magának köszönheti, de attól függetlenül nem érdemled te sem azt amin keresztül mész. A büntetés nem egyenesen arányos a bűnnel.
Remélem jóra fordul a sorsod.
11 év absztinencia után is hiányzik a fű, minden egyes nap.
Sokat segít, hogy ma már nem tudnék kitől szerezni, vagy legalábbis hosszas és számomra életidegen nyomozgatás kellene hozzá, hogy találjak valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!