Kétszer próbáltam füves cigit. Ettől lesz maradandó mentális problémám?
100% hogy semmi bajod nem lesz tőle.
Endokannabinoidokat termel a saját agyad.
Ha cigarettáztál már vagy ittál alkoholt, akkor lényegesen több kárt okoztál a szervezetednek ezekkel a drogokkal.
#5 A nikotin egy - amúgy - toxikus kábítószer, amely függőségben kb a kokainéhoz hasonlít.
Az e-cigikről egyre több tanulmány jelenik meg, hogy veszélyes anyagokat tartalmaznak a patronok amik egyenesen a tüdőbe jutnak és lent is tartod őket sokáig.
Szóval marha nagy f..szság e-cigizni, főleg nikotinnal. Nem is értem hogy szoktál rá, de mivel annyira erős addiktív kábítószer, hogy innen húzós lesz lejönni. Főleg aki fiatalon függővé válik, már csak nagyon nagy véráldozattal tud leszokni a cigiről/ecigiről.
Apám letette 25 évesen, de egész életére megmaradt a függőség, még ma is kívánja a cigit.
Szóval már most maradandó károsodást okoztál magadnak ilyen fiatalon, egész életedre. Gratulálok.
...ja és ehhez képest a THC nagyon enyhe inkább pszichikai függőséget okozhat, csak ha rendszeresen napi szinten szívod. Akkor is a dohány a káros benne főleg.
Illetve a THC nem mérgező a szervezetre nézve, gyakorlatilag jointtal nem tudod túladagolni mert elalszol és kiesik a rakéta a kezedből.
Viszont ha megennél pár ciginyi dohányt, meghalnál a nikotinmérgezéstől. Nekem amúgy volt nikotinmérgezésem vizipipától. Szét hánytam fostam magamat. Ömlött a víz rólam, és pánikrohamaim voltak. Úgyhogy ott megfogadtam soha többé dohánytermék. Max fű mellé, de az is ritkán félévente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!