Mivel enyhíthetem a marihuána elvonási tüneteit?
Napi 5-10 jointot szívtam, kb 2 grammnak felel meg, ráadásul elég erős, THC-dús fajtát fogyasztottam. 2 napja vagyok tiszta, és nem is akarok visszaesni, elegem van abból az életből.
Viszont teljesen kezdek megőrülni, nem, tudok aludni, alig bírok enni, remegek, izzadok és rettenetesen szorongok, úgy érzem mint aki megkattan. Más drogot nem használtam. Mivel tudnám enyhíteni ezeket a tüneteket arra a pár hétre amíg ez tart? Vagy akinek van tapasztalata, nektek meddig tartott? Minden segítséget köszönök
nah persze xanax, fronya, benzók meg a társai
jó tanácsok mondhatom
ha elkezded őket nyomatni és rászoksz ezek a gyógyszerek nagyobb problémát fognak jelenteni - mint a fű!
2 hetet kell kibírnod és utána már jobb lesz..
az első hét a leghúzósabb, a második hétnél már csak néha lesz gáz, viszont a teljes "normál" állapothoz hónapok is kellenek
az a lényeg kb ezt az egy-másfél hetet kell kihúznod
ha feliratsz gyógyszert az úgyis addig szeded míg el nem fogy és utána annak is jönnek az elvonásai mivel reagál a fű lefövőjével
igyál citromfű teát napi többször
macskagyökér főzetet esténkén az alváshoz (de ha bejön az íze akár napközben is)
orbáncfű teát az általános közérzet javításához
emellé gyakorolj pl meditációt is hogy mentálian se hiányozzon a fű
Köszi, 11-es, utánanézek! Megkérdezhetem, hogy te is átmentél ezen?
3 órát sikerült aludnom. Viszont megjöttek az első pozitív hatások: frissebnek érzem az agyam, tisztább a gondolkodásom, mintha kezdenék önmagam lenni, és felébredni egy álomból. Ez most ad némi motivációt szerencsére. Nem fogok visszaesni, ezt elhatároztam.
# 12
11-es vagyok
igen én is átmentem már ezen jópárszor - mivel mindig vissza estem ezért van már sok évnyi tapasztalatom ezzel :)
a gyógyszerek azért nem jók - mert valóban használnak amíg szeded - viszont megnövelik az elvonási tüneteket
tehát ha mondjuk benzókkal éled túl az első két hetet - akkor utána gáz lesz megint 2 két - mert kitolódik a fű elvonása is
valahogy úgy kell elképzelni hogy a két szer (fű, gyógyszer) reagálnak egymással - és mindenképp gázos lesz amikor leállsz vele
szóval nem érdemes, mert csak az időt veszíted..
Bírd ki még egy jó hétig és jobb lesz. Nem kell semmi trükk. Max igyál teákat ;)
Nem vagyok hülye, igen,, kendert, általában még a strain-t is tudtam, amit veszek. Valóban, valaki nem érzékeny rá, hogy függő legyen tőle, valaki tud egészséges kapcsolatot ápolni a kannabisszal. Én nem. minden szervezet máshogy működik. Viszont olyat is ismerek személyesen, akit még nálam is sokkal jobban megviselt a függőség és gyakorlatilag pszichózisa lett egy időre.
A kommentelőt, aki azt írta, hogy már jó párszor átment ezen, szeretném kérdezni: mi volt az okod, hogy abbahagyd, és mióta nem szívsz?
Súlyos drogfüggő vagyok már 17 éve. A fű a legkevesebb, mert pl heroint is használtam már. Mégis a kokain a kedvencem, de hát abból elnyomnék napi 4g-t ami ugye 100 e lenne. Dolgozni viszont nem tudok, mert olyan szinten függő vagyok - hogy miután fizetést kapok folyton szétcsapom magam. Ezért mindenhonann kirúgnak.. Mégis ha átlagot kéne vennem alapjában a fű az amit állandóan tolok a kezdetek óta. Főleg azért mert azt tudom a leggyorsabban beszerezni.
Mivel egy ilyen életet élek, ami nem vezet sehová sem - ezt belátva már számtalan módon próbáltam leállni. Csakhogy eddig mindig visszaestem. A rekordom 3 hónap és 2 hét volt a 17 alatt. Most 35 éves vagyok, az életem egzisztenciálisan egy hatalmas 0. Szüleimmel élek, de voltam már hajléktalan is. Inkább elnézik hogy itt nem csinálok semmit, mint hogy várják a hírt hogy megint újra kellett éleszteni, vagy épp a rendőségen vagyok.
Volt egy barátnőm is aki miatt abba akartam hagyni, mert azt éreztem vele még lehet "normális" életem.
én voltam itt pl a # 4-es
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Most hogy évek óta egyedül maradtam, és egyedül nem tudok leszokni - nem tudok jobbat, várok h egyszer maj vége lesz...
A karantén óta viszonylag tiszta vagyok. Vagyis csak olyan 3 hete, mert az elején még belecsúsztam egy kicsit a levesbe.
Most hogy nem mozdulok ki tiszta tudok maradni, de amint vége lesz várhatóan vissza is esek.
Rehabra nem megyek be, ha nincs más lehetőség akkor inkább leszek hajléktalan, és halok meg az árok parton.
De egyedül továbbra is próbálkozok, zen meditációt gyakorlok - és igyekszem magam rendbe hozni, és célt találni az éltemnek.. De valószínű nem fog sikerülni, főleg ha a múltamat nézzük..
Szóval én nem szoktam félni az elvonástól, még a heroinról is jöttem már le úgy hogy nem volt semmi. Azt is kibírtam.. Viszont továbbra sem érzem hogy ki tudnék valaha bontakozni az életben.. Elköltözni innen nem tudok, valószínű soha többé nem lesz barátnőm (tehát nem lesz kiért tisztának maradnom sem) így viszont csak vegetálok.. Lehet depressziós vagyok vagy ilyesmi, de azt érzem igazából félek az élettől...
így vissza olvasva kicsit off volt
az a lényeg h a fű végül is a "bázisdrogom" iv szerhasználat ide vagy oda
viszont a leírásomból kiderül h itt nagyobb problémák vannak velem
viszont a fűről már szerintem vagy 100x lejöttem az utóbbi 10 évben
főleg azért mert engem minden visszavisz pl a fű is
ha beszívok - jó lenne egy sör - ha megiszom - jó lenne egy ex- ha bedobom - jó lenne egy kis kóla - utána meg lecsúszóba egy kis heroin
ilyen köröket járok, és nem igazán tudom abba hagyni
de nem akarom ilyen negatívan se beállítani az egészet..
Most karantén van, nyugi van, végre megmenekültem önmagamtól!
nem kell idegeskednem h vissza esek..
A múlt - elmúlt.
Ami lesz - az valahogy lesz..
Minden úgy van - ahogy van. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!