Mi oka lehet annak hogy engem senki nem vesz semmibe?
Volt már több kis rövid kapcsolatom, amiben azt kaptam, hogy csak megakartak fektetni, nem vették figyelembe amit én szeretnék stb. Volt hogy velem szakítottak, volt hogy én. De a legutolsó exem volt aki a legtöbb fájdalmat okozta, amit még ma is magammal cipelek. Eleinte úgy tett, mintha én lennék élete szerelme, de később már összehasonlítgatott más nőkkel, és az exekkel is. Ettől pedig én még ma napig is kevésnek érzem magam, hiszen rajta kívül, már más is éreztette ezt velem. De amikor együtt voltunk mégis percenként azt kérdezte, hogy mi jár a fejemben. Hazudott nekem sok dologban, és testileg is bántott, nem megütött. Mióta pedig mással összeköltözött egyből, azóta még kevesebbnek érzem magam, hisz így visszagondolva én bármit kértem tle, mindig valami kifogással jött.
Ne töröltessétek a kérdésem, nekem fontos hogy erre választ kapjak.
De ezt miért tetted a mentális kategóriába? Nem a párkapcsolati problémák-hoz tartozik ez a kérdés?
Egyébként próbálkozz tovább nyugodtan, mindegyik csak ki fog használni. Csak mondom.
Tudom hogy el vagy foglalva az önsajnálatoddal, de közben ezt is elolvashatnád..
Én is így voltam vele fiatal koromban csak fordítva mivel pasi vagyok.
Senki nem vett semmibe, ha meg volt kapcsolatom egy egy rövid ideig, akkor "biztos csak megfejteni akartam őket" legalábbis szerintük. Aztán általában az sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!