Mit tehetek nagyon erős dühkitörések ellen?
Bár szakember még nem diagnosztizált, de biztos vagyok benne, hogy borderline vagyok, emellé még társulnak egyéb gondok is, nárcisztikus személyiségzavar, szorongás, depresszió(tudom, hogy nem diagnosztizálhatom magam, de régóta így élek es rengeteget olvastam már a témában, plusz a családban sajnos öröklődnek a mentális betegségek), eddig nem tudtam rávenni magam, hogy elmenjek pszichiáterhez(voltam már olyan melyen depressziós, hogy az agyából sem tudtam felkelni, szóval akkor nem is tudtam volna), most pedig a járvány miatt nem is tudok.
Jelenleg a dührohamok a legrosszabbak, egyszerűen képtelen vagyok kontrollálni, már magamat is elkezdtem összekarmolni, az összes ember akivel valaha konfliktusom volt egyszerre jut az eszembe es úgy érzem legszívesebben megölném őket... a családommal nem jó a kapcsolatom, velük nem tudok beszélni erről, kapcsolatom nincs es nem is lehet... xanaxot szedek, de az velem semmit sem csinál, mit tehetnék ez ellen az érzés ellen? Semmilyen kontrollom nincs felette es nagyon elviselhetetlen...
Nem hiszek az ok nélküli depresszióban. Gondolom megzuhantál egy csaj miatt.
Azon nem fog segíteni két pirula. Elhiszem, hogy nem tudsz aludni, az én alvásom is felborult. De a gyógyszerektől is lesz épp elég bajod és az igazi ok nem fog elmúlni. Max. éled az életed örökké leszedálva.
Az alvásproblémád lehet, hogy nem a gyógyszerektől van. De a dühkitörésed igen.
Alapvetően csak valamilyen tanácsot szerettem volna kérni konkrétan a dührohamokkal kapcsolatban, hátha így látatlanban is lehet valakinek valamilyen jo tippje, szóval nem akarok belemenni ebbe a beszélgetésbe, de azért azt elmondom, hogy nő vagyok, szóval nehezen “borulhattam volna meg” egy csaj miatt. Nem is értem miből következtetsz erre. Vagy azért, mert dührohamot írtam hisztiroham helyett? Nálam ez mar sokkal több annál
Nyilván van oka a depressziónak, de az első válaszom nagyjából elég is szerintem
Jó, akkor maradjunk csak a dürohamnál. Van egy tippem, már írtam:
"A Xanax szedése során érezhet nyugtalanságot, ingerlékenységet, kialakulhat DÜH, agresszív magatartás,..."
De mindez ott van a Xanaxod gyógyszerleírásában, megnézheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!