Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan szabaduljak meg a...

Hogyan szabaduljak meg a szorongastol?

Figyelt kérdés
Hetek ota erosebb. Elviselhetetlen. Ha otthon vagyok tobbnyire semmi bajom, mert nem is gondolok ra. Az a baj, hogy allandoan ezen agyalok. A felelemerzet, az ijedtseg a legrosszabb, ebben az allapotban minden felzaklat. A testi tunetekkel meg nem is lenne bajom, izzad a tenyerem, eg a karom, futkarozik bennem a feszultseg, a forrosag, nagyon izgatott vagyok. Meg ha testileg le is tudom lazitani magam, az agyam porog tovabb es ujra visszaesek ebbe az allapotba. De a munkahelyemen szinte minden nap rosszul leszek. Nem kimondott panikroham, hanem inkabb szorongasos roham. Hozzateszem a napot mar igy kezdem, hogy na ma ugyan rosszul leszek-e. Gyogyszert szedek, de minimalis adagot, fel szem Escitilt es 0,25mg Xanaxot, mindkettot elalvas elott. Mit csinaljak? Nagyon el vagyok keseredve?
2020. ápr. 6. 11:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Látom, még írtál. A rivotril nem altat. Másnap se. Észre se veszed a szedését Tényleg megnyugtat. Engem ha felidegesít valami, beveszek egy felet, akár napközben is. ( 0,5 g a legkisebb, azt töröm ketté). A rászokástól meg ne félj, ha megmaradsz ezen a szinten. Szerintem a rászokásra a xanax a veszélyesebb. Nagyon kellemes hatású, gyors nyugtató, és gyorsan ki is megy...
2020. ápr. 6. 16:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem olyan érzésem volt, amíg szedtem, mintha megittam volna egy felest...
2020. ápr. 6. 16:33
 13/14 A kérdező kommentje:

Amikor eloszor segitseget kertem, a haziorvos Ataraxot irt fel. Azt mondta, este reggel vegyek be belole. Emlekszem, februar volt, ho, hideg, reggel a munkahelyen kialltam poloban a teraszra, hogy ne aludjak el. Borzaszto volt. Termeszetesen rapanikoltam arra is, hogy most miert hat ennyire erosen...

Tehat ha este bevennek egy rivot, akkor masnap estig kitart a hatasa? Vagy legalabbis delutanig?

2020. ápr. 6. 16:33
 14/14 anonim ***** válasza:

A rivo arra kell, hogy aludni tudjál éjjel.

Az Escitil, meg hogy a munkád el tudjad látni.

Jelenleg egyszerre szeded a serkentőt meg a nyugtatót. Ennek semmi értelme. Te hogy látod?

2020. ápr. 6. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!