Sertralin antidepiről írnátok nekem?
3 és fél hete szedem szorongás pánik depresszió ellen erős testi tünetekkel.
sok minden már jobb de nem tudok aludni. Változó mert van hogy 4 napig megy az alvás van hogy 2 napig nem.
Ez a gyógyszer mellékhatása lenne vagy még az alapbetegség tünete?
Eddig 50 mg-ot szedtem ma emeltette a doki 100 ra.
Most akkor emelésnél megint rosszabb lesz?
A másik dolog hogy szedek mellé reggel és este 0.5 helexet. A doki azt mondta este nyugodtan vegyek be 1mg ot este hogy tudjak aludni. Picit félek tőle hogy nagyon leüt mert van 3 gyerekem akikkel egyedül vagyok itthon. Tehát ha mondjuk éjjel felébreszt a kicsi feltudok kelni hozzá ugye? azok irjanak már akiknek szintén hasonlo vagy ugyanez a problémája. köszi

Jó szer, én is szedem. 50 mg kevés (nekem is az volt), 75 mg jó lett. 3-4 hét után még elég azt érezni, hogy javul. Én szedtem mellette frontint, annyit, hogy pont jól legyek, össz napi max 1,25 mg-t.
Kb a 3.hónap utántól már nincs tünetem, a nyugtatót is akkor hagytam el.
köszi a választ.:) a magas pulzus nem múlt el napok óta 100-110 a pulzosom de minden másra hatott a sertralin.
Azt mondta ma a doki hogy szedjem a béta blokkolót ritmus szabályzót amit még februárban a kardiólus irt fel nekem. Csak nem szedtem mert a phsziiáter közbe felirta az antidepit és azt hittük megoldódik ez a probléma is.
megoldódott egy ideig ....
azt mondta nem emelne már a gyógyszeremen inkább szedjem ezt a ritmusszabályzót. picit elkeseredtem hogy ujabb gyógyszer kell de talán az antidepi se csodaszer mindenre nem hat. :D
Bízom benne hogy hamarosan elmúlik ez a reggeli magas pulzus dolog. Sokkal jobban vagyok már ahhoz képest ami volt. Még ez jó lenne ha elmúlna és bolodg lennék.:D
Nálam régen is volt szorongás meg pánikrohamok de akkor csak néha bekaptam egy nyugtatót.
Tavaly decemberbe volt az hogy minden bajom lett,
Állandóan elakartam ájulni folyon vert a szivem ezerrel
nem tudtam aludni,szédültem a szorongástól remegtem zsibbadt kezem lábam nem kaptam levegőt.
Háziorvos elküldött laborba meg kardiológiára meg belgyógyra. Rámrakták a 24 órás ekt meg volt szívultrahang is. Végül továbbküldek a Phciiátriára ahol kevert szorongásos zavart és középsulyos depit állapotittak meg. Kezeim állandóan jég hidegek voltak de brutálisan vagy a másik véglet hogy izzadt a tenyerem .
Nem váltottam ki a gyógyszereket én okosnak hittem magam alternativ módokat próbáltam. Volt olyan készitmény ami 21 ezer ftba került :) volt gyógygomba homepátia. Semmi nem használt folyton ügyeleten kötöttem ki.A legrosszabb az volt hogy 3 gyerekkel vagyok egyedül egy hétig. egyik héten párom nincs itthon másik héten igen. ilyen a munkája. ÉS annyira elfajult a dolog hogy a főnökét sirva hivtam fel hogy küldje haza mert nem merek egyedül lenni. Eljött az este jött a rettegés. Nem mertem aludni. Végül 4 nap teljes alvásmegvonás után a mentő vitt el és akkor ott a sürgősségin leültetett egy dokinő aki azóta is a doktornőm és elmagyarázta hogy ezt fejezzem, be igenis kellenek a gyógyszerek ez egy átmeneti állapot nem biztos hogy örökké szednem kell ezeket de igy nem lehet gyerekeket nevelni. Na ez volt márciusban azóta szedem a sertralint meg az esti másik gyógyszert meg nyugtatót . és most jött hozzá egy negyed béta blokkoló- még mindig bánt hogy gyógyszereken élek de mivel jobban vagyok a rettegés félelem teljesen elmult nyitotabb vagyok van energiám és tudok aludni igy be kellett látnom hogy most ez van . :D nálad hogy alakult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!