Pszichiáter írt fel sertralint, viszont nemigen merem bevenni, nektek mi a véleményetek róla?
Vedd be, okkal írta fel.
Ha vmelyik mellékhatást észleled, majd jelezd a dokinak, írjon fel másikat. Minden gyógyszernek van mellékhatást sajna, de korántsem biztos, hogy az nálunk jelentkezik.
:)
Én 2 éve szedem!!! A többi antidepresszáns mind okozott mellékhatásokat, ez nem.
Én is nagyon ráparáztam, mert a mellékhatások között ott szerepel, h felerősítheti az eredeti problémát.
Végül elkezdtem, semmi gond nem volt, kb 3-4 hét , mire hat.
Nyugodtan vedd be, sztem ez a legjobb gyogyszer, ha már szükséges ilyet.
Sziasztok, én is ezt szedem most 2 napja, mivel mútlhéten voltunk fent Pszichiátrián.
Felírták nekem is depresszió, pánik, szorongás és depresszáns miatt... Annyi kérdésem lenne, hogy tegnap és ma bevettem egy felet viszont tegnap ahogy bevettem délben 11-kor a felét reggel jött rám a hasmenés, a csikorgó has és a vizfolyásos, nyákos hasmenés míg mellette meg vagyok fázva. Nagy az esélye, hogy ez a gyógyszernek a mellékhatása? Mennyi időig tart ez a mellékhatási idő, mennyi idő kell, mire megszokja a szervezetem a gyógyszert és, hogy más tünet nem fordulhat elő ezek közül? Válaszukat vagy válaszotokat előre is köszönöm.
Helyesbítek:
Lezsibbad az állkapocs izom vagy csontom a fülem alatt mindkét oldal és az arcom maga így fáj nem is lezsibbad, fáj... Megy folyamatosan a hasam mint a vízfolyás és a gyógyszer miatt van valószínűleg?
Sztem inkább a betegség..
Nem tudok róla, h a bélrendszerre is hatassal lenne.
De persze bármi meglehet.
Vegyél be immodium-ot, ha attól sem múlik el, sztem keresd fel az orvosod, lehetséges, h te érzékeny vagy a gyógyszerre.
Nálam nem is igazán volt mellékhatás...
Pár hét és beáll, vagyis elkezd hatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!