Maszk hiányát hogyan lehetne ideiglenesen kiküszöbölni?
A vírus is úgymond "gazdatest" keres, valakit akiben szétterjedhet.
Nem, ilyen "piszekocka" orrom van (pisze az orrom normálisan, csak szélesek az orrlyukaim, örököltem), úgyhogy meg tudom vele oldani. Tampont máshova dugdosok fel, kis vicceske, nem vagyok tök hülye.
...de nem a vírus egy élettelen lipidburokba csomagolt kódcsomag. Nem keres semmit.
Egy sodródó anyag. Az hogy bejut állatokba is, az még nem jelenti azt, hogy meg is fertőzi őket. Ehhez sok szerencsétlen tényezőnek kell összeállnia.
...
Kérlek az orroddal NE csengess semmiféleképpen! A csengő az egyik legfertőzőbb objektum kb amit el tudok képzelni, és a legveszélyesebb kontaktpont pedig az orrnyálkahártya amit azonnal megtámad a vírus ha oda jut.
A logikát sem értem. Azért van rajtad a kesztyű, hogy ne érjen hozzá a bőrödhöz semmi.
Teháy kesztyűvel csengetsz, majd leveszed és kezetmosol. Ennyi.
#22 Nem nem kapja el a kutya, mivel ez egy humán koronavírus.
Emberi sejteket támad, nem kutyasejteket. Nem is alakul ki fertőzés még akkor sem ha felnyalja a véres köpetedet.
Ezt számtalan tanulmány és teszt bizonyítja eddig.
Ahhoz hogy a SARS2 kialakuljon, évekig százezreknek kellett zabálni a denevérlevest. Hogy megtörténjen egy szerencsétlen peches eset.
Nem az orrlyukamat nyomom oda, hanem a hegyét. Amúgy meg annak mi értelme, hogy a lehetségesen koronás kesztyűmmel hozzáérek a csengőhöz, ezáltal átadva a vírust a csengőre is, ami így nagyobb eséllyel terjed tovább másokra.
Amúgy meg megmondtam, hogy nem olvasok cikkeket, nem vagyok "karanténbanpánikolóskoronátólfélbarom".
A tampon helyett találj ki mást mert még a mini is hosszú és széles lenne, hogy beleférjen az orrodba
Nehogy aztán még bajod essen XD
#25 Akkor mi az istennyilának van rajtad kesztyű? 😃
Én még nem láttam ennyi hülyét egy helyen...
Tehát odanyomod az orrodat közvetlenül egy súkyosan fertőzött kapcsolóhoz... de a kesztyű miatt meg parázol 😃
Paródia az egész. Csak trollkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!