Mitől vagyok ilyen nagyon stresszes?
Figyelt kérdés
Van hogy annyira idegítít és fáraszt minden hogy csak ordibálok és csapkodom az asztalt. Mit csináljak? Nagyon stresszes vagyok és ez már a családom és a barátaim kárára is megy mert velük is ordibálok mert elegem van már hogy mindig meg kell felelnem és mindig csak teljesíteni kell mint a robot. Mit tegyek? Miért vagyok ilyen?2020. márc. 29. 14:39
11/14 anonim válasza:
Nem kell elviselniuk es neked se kell elviselni az o hulyesegeiket. Neked nagyon beragadt ez a "kell" szocska. Nem veszed eszre, h magadat stresszeled? Te allitassz magad ele lehetetlen elvarasokat. Te mondod meg, h mit "kell". Meg kell felelned es teljesitened. Oszt ugyan kinek? Oke, valamennyire kell, de te csak vegletekben tudsz gondolkodni? Igen, megkell bizonyos dolgoknak felelni. Nem hugyozhatsz ott ahol akarsz, nem ordibalhatsz a barataiddal es nem mehetsz meztelenul utcara. Tovabba teljesiteni is kell, mert kirugnak. De a munkahelyen se csak vagy a lazsalas vagy pedig az orult modjara valo robotolas van. Ahogy megfelelni se kell minden apro reszletben, mert kek ingben es pirosban is kimehetsz az utcara. Es ha ilyem szornyen indulatos kis gorcs maradsz akkor nem lesz majd aki elvisel. Mert nekik nem kell teged elviselniuk, ezt csak te hiszed. Ok megunjak majd es otthagynak. Te meg majd kiabalhatsz meg csapkodhatsz. Most is indulatosan valaszolgatsz egyebkent.
12/14 A kérdező kommentje:
Na már biztos vagyok benne hogy nem tudod mi az igaz barát. Az igaz barát megpróbál megnyugtatni, vele mindent megbeszélhetsz és ő is veled.
2020. márc. 30. 12:28
13/14 A kérdező kommentje:
Nem nézhetek ki úgy ahogy akarok, nem gondolkodhatok úgy ahogy akarok mert mások beszólnak. De igen, sajnos a főnök kipécézett és reggel 7-től, este 10-ig bent vagyok, nincs időm még pihenni sem, csak aludni járok haza. Ha egy apró hibát vétek már ordítanak is velem, mintha valami őrült nagy bűnt követtem volna el.
2020. márc. 30. 12:31
14/14 A kérdező kommentje:
Ja, és a család is csak a hibát látja bennem.
2020. márc. 30. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!