Gyilkos gondolatokkal mit lehet kezdeni?
Régebben is sokat gondoltam arra, milyen lehet embert ölni. Amikor erről fantáziáltam/fantáziálok nem bírom ki, hogy ne nevessek fel hangosan. Nemrég ezek már nem csak gondolati szinten vannak, vágyat érzek, késztetést arra, hogy megöljek valakit. Múltkor arra gondoltam, hogy abban a helyzetben milyen könnyen meg tudtam volna ölni az egyik barátnőmet és majdnem megtettem. Nem mondanám, hogy megrémít a dolog, de nem akarom bántani a barátaimat. Úgy érzem, hogy egyszer eljön az az idő, amikor már nem tudom visszafogni magam. Lassan már úgy gondolom, hogy vagy magamat ölöm meg, vagy nem fogom tudni visszatartani ezt a vágyat.
Mit kéne tennem?
Általánosban az iskolában bántalmaztak pár évig, de a szüleim tényleg nem bántalmaznak.
Komolyan mondom, mindenki azt hiszi, hogy bántalmaznak, pedig nem. Egyszer még valami családsegítős is beszélni akart velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!