Régebben is sokat gondoltam arra, milyen lehet embert ölni. Amikor erről fantáziáltam/fantáziálok nem bírom ki, hogy ne nevessek fel hangosan. Nemrég ezek már nem csak gondolati szinten vannak, vágyat érzek, késztetést arra, hogy megöljek valakit. Múltkor arra gondoltam, hogy abban a helyzetben milyen könnyen meg tudtam volna ölni az egyik barátnőmet és majdnem megtettem. Nem mondanám, hogy megrémít a dolog, de nem akarom bántani a barátaimat. Úgy érzem, hogy egyszer eljön az az idő, amikor már nem tudom visszafogni magam. Lassan már úgy gondolom, hogy vagy magamat ölöm meg, vagy nem fogom tudni visszatartani ezt a vágyat.
Gyerekek ti beveszitek ezt a tini locsi-fecsit? Ne már, azt élvezi a kérdező, hogy vevők vagytok a hülyeségeire.
2020. jún. 6. 05:47
23/33 anonim válasza:
Az a baj, h mindennek a fele igaz utolso. A legtobb sorozatgyilkos is igy kezdi. Ilyen mentalis problema tenyleg letezik ami a kerdezonek van. A szociopataknak szokott ilyen lenni, ok olnek allatokat. Eleg beteg. Ami a tiniresze az az, hogy ide kiirogatja aztan csak a figyelmet szeretne. Lekene innen tiltani az ilyen elmebetegeket, ez mar a mentalis kategoriaba is bizarr.
2020. jún. 6. 17:54
24/33 Salx Narval válasza:
Ugyan már, össze-vissza hadovál mindent, állítom egy csirke nyakát sem merné elvágni. Leírja, hogy félt magát megvágni, két sorral lejjebb pedig azt, hogy már jó ideje vagdossa magát. Szerinted egy szülő nem venné észre ha a gyereke vagdossa magát? Nem akarok bántani senkit, meg kell ölnöm legalább egy állatot, öngyilkos leszek, félek, hogy megtudják a szüleim, vért akarok látni és kóstolni, szerinted ez nem hanta? Persze nem állítom, hogy nincs baj a buksijával mert épeszű gyerek nem ír ilyeneket de abban biztos vagyok, hogy kitalálta az egészet.
2020. jún. 7. 06:14
25/33 anonim válasza:
Vegulis lehet, hogy igazad van. Beszel csak osszevissza, tini. Mikor meg tini voltam es beszeltem velem egykoru lanyokkal azok is allandoan "vagdostak" magukat. Hat ja, van baj a fejukben ezeknek a gyerekeknek😃 beszelnek itt osszevissza hulyesegeket aztan tenyleg megijedne meg egy csirke levagasatol is.
2020. jún. 7. 12:20
26/33 anonim válasza:
Fordulj egy pszihiáterhez!
2020. jún. 7. 13:26
27/33 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy néha egy kicsit összeszedetlen amit írok, általában idegesen írok ide. Persze megértem, hogy nem tűnik nagyon reálisnak, nem várhatom el, hogy mindenki higyjen nekem így névtelenül. Egyébként simán elvágnám egy tyúk nyakát, vidéken lakok szóval úgyis láttam már ilyet.
Csak először féltem megvágni magam, azóta rájöttem, hogy nem is igazán fáj és nagyon szép sebeket lehet vele csinálni. Azért nem veszik észre, mert a combomon csinálom és mellé hosszú nadrágot hordok. Na meg mostanában inkább csak enni megyek ki a szobámból, elég kellemetlen számomra emberek között lenni.
Egyébként köszönöm a válaszokat.
2020. jún. 10. 20:32
28/33 A kérdező kommentje:
Megkértem anyámat, hogy had mehessek pszichológushoz,(azt nem, hogy miért) azt mondta, nekem nincs arra szükségem.
2020. júl. 9. 23:27
29/33 anonim válasza:
Mindig ezt mondjak a bantalmazo szulok. En magamnak mentem pszichologushoz, keress te is magadnak egyet.
2020. júl. 9. 23:46
30/33 A kérdező kommentje:
Engem nem bántalmaznak a szüleim. Persze néha kaptam egy erősebb pofont vagy valamit, de mostmár elkerülöm a konfliktusokat. Beszélni azt nem lehet velük normálisan, de azért is kerülöm őket. Szóval nem mondanám, hogy bántalmaznak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!