Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha valaki azzal fenyegetőzik...

Ha valaki azzal fenyegetőzik hogy gyógyszert szed be azzal mit lehet kezdeni? El lehet vitetni kezeltetni ha ő nem akarja?

Figyelt kérdés
Anyám totál depressziós. Ki csinálja az egész családot. Semmi másról nem szól az élete csak hogy magát sajnálja/sajnáltatja. Hisztizik, puffog, az se tudjuk mi a baja elkezdi bőgni. Mindenki hibás mindenki hülye stb... Ezen felül bűzlik nagyon igénytelen. Ha kattanás a van öngyilkossággal fenyegetőzik. Ja és természetesen be nem ismerné hogy baja van!

2020. márc. 21. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha öngyilkossággal fenyegetőzik, akkor a szuicid szándék miatt hívhatsz mentőt.

Az már egy másik kérdés, hogy ők mit tehetnek, ez nagyon helyzet függő, és a mentés irányító fog dönteni.

2020. márc. 21. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Sok ilyen lesz a közeljövőben.

Hány éves vagy? Van más felnőtt a háztartásban? Van valaki aki családtag vagy közeli barát és tud segíteni?

Öt év alatti gyerek?

2020. márc. 21. 16:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Én már felnőtt vagyok,és nem is lakom otthon. De otthon van anyámmal öcsém akinek van két kiskorú gyereke. Anyánk mindig is ilyen volt,és már k..vára elegem van belőle. Azt tanácsoltam neki hogy hívjanak rá mentőt,mert előbb-utóbb kicsinálja őket! Nálam 2hétig volt de már alig vártam hogy elmenjen. A saját unokái nem szeretnek vele lenni,főleg hogy büdös.
2020. márc. 21. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!