Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan győzzem le a szorongásom?

Hogyan győzzem le a szorongásom?

Figyelt kérdés

Nagyok szorongó vagyok. Van egy enyhe szociális fóbiám is.

Ingerlékeny vagyok. Rám tör a szorongás, ha kapok egy feladatot, de nem értem. Feszült vagyok sokszor.

Mindenkibe van enyhe szorongás vagy van, aki csak elhesegeti.

Az a baj fizikailag is kifáraszt ez az érzés vagy ezzel mindenki így van?

Vagy egyszerűen szorongó alkat vagyok és kész?

Ha csörren a mobilfelefon az is ilyen hirtelen szorongó érzés vált ki. Megemelkedik a pulzusom...

2020. márc. 24. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem például gyomoridegen lesz mindig attól ha ismeretlen szám hív, vagy nekem kell ismeretlen számot hívnom. Sokszor el is játszom magamban a beszélgetést.

Úgy gondolom, hogy idővel megedződik az ember és kevésbé fogják meg az ilyen dolgok. Fiatal vagyok még..

2020. márc. 24. 14:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem én 24 éves vagyok
2020. márc. 24. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Most persze az egeszsegugyi ellatas se a szokasos. Nyugtatot a haziorvos is fel tud irni. Enyhen is lehet adagolni, a leggyengebbet is elfelezni, es ezt nem muszaj ugy szedni, mint az antidepresszanst, csak alkalmankent, ha okod van ra.

Most plane gyogyszert iratnek, mikor ki tudja, meddig nem lesz modod normalis eletre.

Max mellekhatas, hogy almos leszel.

2020. márc. 24. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem vitatkozom senkivel gyogyszerszedes temaban. 16 eves koromban panikrohamom lett, titkoltam, es ket evig ugy jartam iskolaba, hogy a poklok pokla volt. Fuldoklas, szedules, kenyszeres nyeles. Tiz evre ra adtam be a derekam. Husz eve szedek nyugtatot. Majfunciom tokeletes, repulovel egyedul utazom. Elotte a tiz lepesnyire levo boltban rosszul voltam es utcan allva beszelgetes kozben hullamzott alattam a jarda, es ramszakadt az eg. Ennyit, hogy miert a Xanax.
2020. márc. 24. 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem kissességi komplexusom van mindig kevesebbek érzem magam másokhoz viszonyítva. Nem tudom elhinni, hogy engem szeretni lehet. Ezért azt tanácsolom neked valamilyen antidepresszánst írass fel míg lehet kapni.
2020. márc. 27. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!