Mitől lehet ez?
Még volt fél éve toxikus pszichózisom kb 8 hónapja azóta szinte minden tünet lecsengett már csak egy kis fehér zaj maradt meg az éber álmodás. Viszont nemrégiben derealizáltam is egy rövid ideig. Most meg vissza jött az egyik tünetem a régi közül ez olyan érzés mintha sírnék. a szememtől az orrom oldalán olyan érzésem van mintha könny csordulna ott el. Van ott egy vékony erem amit szerintem azt érzem de nem egészséges dolog szerintem.
Az utóbbi időben észrevettem magamon hogy ha valaki valamit csinál vagy mondd nekem akkor így belül ráförmedek de teljesen tiszta utálattal és ilyenkor csak vissza fogom magam és csodálkozok hogy ilyet hogyan mondhatnék. Vagy egyáltalán miért jut ilyen eszembe.
Álmaimban is elkezdett zaklatni valami megint. Minél tudatosabb vagyok álmomban annál horrosztikusabb. Ha meg maghoz térek akkor valami szörny vagy akármi megpróbál elkapni vagy megölni vagy nem tudom. Tegnap este lelkileg kicsinált álmomban.
Sokszor van ilyenkor nálam ilyen bénulás szerű állapot álmomban. olyan mintha le lennék láncolva vagy mintha mágnes húzna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!