Rivotril jó szorongás ellen?
Az orvos mondta, hogy "ha szorongok akkor kapjak be 1-2-t"
Szóval nem rendszeresen, csak ha éppen rámjön a szorongás
szorongásra nem gyógyszert kell szedni, de te tudod. Van három másik módszer ami segít.
Persze egyik sem fog azonnal hatni.
de te választasz.
Meg van sok módszer, ami nem segít. Én is túl voltam már több év pszichoterápián, autogén tréningen (hosszú hónapokig rendesen csináltam), mégis pszichiátria és gyógyszer lett a vége.
Nem lettem függő, letettem több éve mind a négy gyógyszert. Pszichoterápia és rengeteg változás nélkül nem ment volna, de ha előbb választom a gyógyszert, talán előrébb tartanék ma. Mondjuk nem panaszkodom, nagyságrendekkel jobb az életminőségem mint előtte.
Addig jó, amíg nem kell gyógyszer, de ha azt érzed, hogy csak rosszabb és rosszabb lesz, akkor nem kell megvárni a legrosszabbat. Én is inkább Xanaxot vagy Frontint (tehát alprazolamot) szednék Rivotril helyett, mert simán lehet elég az is. Vagy ha jobban vagyok, akkor valami vény nélkül kapható cuccot, ami persze semmit nem ér, ha nagyon szarul vagyok.
Azóta mi a helyzet? Remélem, minden rendben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!