Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen következményei lehetnek...

Milyen következményei lehetnek, ha 18 évesen még nem ittam alkoholt, nem volt barátnőm, nem szeretek tömegbe járni és úgy érzem nem ért meg senki?

Figyelt kérdés

Utálom az egész rendszert meg a társadalmat, úgy érzem különálló vagyok... Ha a városba ki kell mennem rosszul vagyok a sok embertől, elég mizantróp vagyok. Úgy érzem figyelnek meg rólam beszélnek a hátam mögött... Van egy kevés barátom, de még ők sem értenek meg. Szerintük is elvont vagyok, elvonultan élek, de nekem nem tetszik ez az életmód, hogy 14 évesen már el kell veszteni a szüzességet, péntek esténként kötelező leinni magunkat a földig, bulizni kell amikor csak lehet... Utálok mindent ami mainstream (zene, öltözködés, életmód). Metált hallgatok, de nem vagyok az az alkoholista rocker, akinek a jelszava a "sex drug and rock'n'roll". Inkább az elvont ambiental-metalt szeretem... A koncerteket sem szeretem, mert túl nagy a züllés... Meg a tömegtől is rosszul vagyok.

Eddig nem volt barátnőm, mert mindig úgy éreztem kilógok a sorból. Nem vagyok buz1. Több mint 1 éve szerelmes vagyok egy olyan lányba, akihez még 1 rohadt szót sem szóltam, csak a folyosón ha szembe jön akkor szemezek vele, de úgy veszem észre hogy nem jövök be neki, ami köszönhető annak is, hogy ebben a rohadt társadalomban szubkulturálisan bekategorizálják az embert... És hiába próbálom elfojtani ezt az érzést, már több mint egy éve nem sikerül...

Legjobban azt szeretem, ha kint vagyok az erdőben, sétálok és zenét hallgatok... Jövőképem se túl optimista: katonai pályára szeretnék menni, aztán lesz ami lesz alapon élni; ha háború lesz és lelőnek akkor ez van...

Már sokan mondták hogy menjek pszichológushoz, de már 18 éve ilyen vagyok és amúgy sem értene meg.... Elég pesszimista vagyok, viszont szuicid hajlamaim nincsenek. De mondták már régóta hogy így nem lehet élni, mert összeroppanok. Most akkor mi legyen?

2010. júl. 25. 01:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miért hagytam le a lényeget? Elszórt vagyok... 17/L voltam utolsó
2010. júl. 25. 22:35
 12/15 anonim válasza:
hat en is nagyabol igy erzek annyi kulomseggel ,hogy nem vagyok roszula tomeg tol (csak akkor ha a bentlakasi szobaban vagyunk sokan :( ) optimista vagyok(tudos szeretnek lenni :) ) meg nem volt baratnom de nagyon szeretnek es hasonlot szeretnek es ha csak lehet szuz legyen....
2010. júl. 26. 11:49
 13/15 anonim válasza:
21f
2010. júl. 26. 11:50
 14/15 anonim válasza:

Én körülbelül ilyen voltam 17 éves korom végéig. Azzal a különbséggel hogy én nem rockot hallgatok meg nem vagyok ilyen elvonulós ember.

A társadalom beteg de nem az a megoldás hogy elvonulok előle hanem hogy megpróbálok beilleszkedni úgy hogy ne hasonlítsak rájuk de mégis a tagja legyek.

17 éves koromig nem ittam aztán pedig rendszeresen hetente egyszer majd kétszer mostanában leszoktam az állandó bulikról ma már csak akkor szoktam ha valahol tényleg nagy party van (fesztivál vagy egy olyan házibuli ahol az összes barát ott van)

Sajnos nekem az alkohol lett a megoldás mert mielőtt nem ittam elég zárkózott voltam lányokkal nem beszéltem ezalatt a 17 év alatt. De ez feloldotta a gátlásaimat bulikban társalogtam felszabadultam (de soha nem hányásig csak jóérzésig iszok) visszaszereztem a régi barátaimat (mert míg nem jártam ki esténként addig elhanyagoltak mert keveset találkoztak velem) és rengeteg újat kötöttem.

Most már kezd egy barátnő féle kapcsolat is kialakulni.

DE ezzel nem azt akarom sugallni hogy kezdjél el inni mert az nem jó biztos van más megoldás is nekem ez segített. Viszont azt tanácsolom hogy gyakrabban menjél el szórakozni a barátaiddal tölts velük több időt.

18f

2010. júl. 27. 12:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Magad alakítod az életedet. Már nagykorú vagy . Épp ezért seniktől se várd el, hogy ugy viselkedjen, hogy neked tessen. A nők fogalmazzák nagyon jól és egyszerűen ezt a kérdést, bár nem erre értik:

Ki milyen virágot szakít, olyant szagol!

2010. júl. 28. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!