Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet tenni?

Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Mindig is magányos voltam meg visszahuzodó típus. Mai napig nicnsenek se barátaim se barátnőm. Egy barátnő már nagyon hiányzik mivel kamazskoromban sem volt de 19 éves korom óta vagyok depressziós és most vagyok 28 éves. Lassan már eltelik a huszonéves kor úgy hogy semmi esemény nem történt velem a 8 év alatt. Nincs kivel elmenni sehova vagy beszélgetni vagy bármi más. Mindenből ezáltal kimaradok péládul mozifilmek egy moziban vagy valami koncert vagy akármi. Nincs kivel mennem más meg ilyen helyekre nagyobbrészt a párjával megy. Sokszor gondolkodok azon hoyg így minek élni mivel 2 év és betöltöm a 30-at és sehol nem tartok még egy kamasz is már leelözőtt bennem péládul prákapcsolat terén is. Én soha megsem érintettem egy lányt tehát nekem még szalagvatóm sem volt anno hogy na most táncoljak egy lánnyal. És teltek az évek egyre rosszabb lett abszolút nem tudok kapcsolatokat kilaakítani és teljesen magama fordultam. Az évek összefolytak nekem nem tudom milyen év van mert azt is tudom mit csináltam 2014-ben mivel nem történik velem semmi és nem tudom mit csináljak hogy változzon valami mivel már probálkoztam sokat de sikertelenül.

28/f

2020. febr. 24. 22:42
 1/1 gömbicica ***** válasza:

Szia. Eloszor is ne temesd magad.

csupa negativ dolgot irtal, mindezt jo hosszan.

Jon a jo ido rugd fenekbe magad.

nem tudom hol laksz, de indulj el mondjuk kirandulni.

nezz korul a telepulesen, milyen programok vannak.

Dolgozol gondolom 28 evesen, es otthon elsz.

ha odahaza, akkor talald fel magad es keress feladatokat.

Gepet huzd ki, telefont csak telefonalasra hasznalj.

Hirtelen ennyi. Aztan lehet tovabb lepni. Nincs nyavajgas.

2020. febr. 24. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!