SOS. Mit tegyek? Segítség. :' ( -->
16 éves lány vagyok. Beszűkült az életem.... Nincsnek barátnőoim. 3 lányt tudnék modnani, akiket mondhatni, szeretek és jóba vagyok velük, ritkán talizok velük. A családommal nem jó a kapcsolatom... rájuk nem számíthatok semmiben.. van barátom. másfél éve. jóban rosszban.. kitartunk egymás mellet.. nagyon szeretem... és ő is engem.. néha van h veszekszünk... voltak már hullámvölgyek.. de rá bármikor bármiben számíthatok.. van hogy szinte éjjel nappal vele vagyok, én legszívesebben életem végéig minden percemet vele tölteném.. :'( nagyon nagyon szeretem.. tényleg ő a mindenem... ő is nagyon szeret, bármi baj van, mindig számíthatok rá.. neki vannak haverjai, barátai.. rengeteg.. tudom, ők ugyanolyan fontosak.. tölt velük is sok időt, de nagyon sokszor úgy, hogy énis ottvagyok.. ez nembaj.. neki se baj.. de persze néha csak velük van.. most is bulizni mentek... tudom, nem szabadna felháborodnom az ilyenen, miért is ne mehetne,? csak ilyenkr annyira rossz érzésem van.. nem arról van szó, hogy nem bízok meg benne, de annyira rossz érzés.. tudom milyenek a haverjai.. nem szeretnéém ha belerángatnák bármibe is.. "pappucsnak" tartják.. beszéltem vele erről, azt mondt, hogy nagyon fontos vagyok neki, leszarja mit mondanak, ha ilyeneket mondanak, akkor ők nem a barátai.. erre felhoztam, hogy például legutoljára egy házibulin mennyire "kész volt"... ittunk, speed, stb.. (ne hurrogjatok könyörgöm!) mondtam neki, hogy tudom h mennyire nem tuddott magáról, félek h ilyenkor bármit megetenne... erre ő azt válaszolta, hogy ő nem csináll semmi ilyet öntudatlanságig. és megkérdezet, h mi rosszat is tett utoljára? odajött hozzám, megölelt, megígérte hoggy örökre szeretni fog és kitart mellettem.. ezt én már rég elfelejtettem.. de tényleg így volt. :$ szóval.. nem mondom h miatta, nem az ő hibája, de minden barátnőm elveszítettem.. (nem eltávolodtam, hanem halálos haragban vagyok velük..:S) sóval ők felejtősek.. a barátom 1-2 haverjvával nagyon angyon jóba vagyok, néha néha külön is talizok velük.. na a lényeg.,. angyon sörnyű igy élni, hogy csak 1 ember van nekem....... nem akarok az agyára menni, hosszú kapcsolatot szeretnék.. d enincs senkim..:S az iskolában mindenki gyűlöl. utálnak. csupán mertegy hülye erős gimibe járok, ahol mindenki tanulás mániás, vallásos, mondjuk ki.. szerintük 1 ku.rva vagyok. mert nőiesen, csinosan öltözök, és pletykáákat terjesztenek rólam, mert van barátom ..stb... esélytelen.. ráadásul jö vő héten megy nyaralni a barátom..1 hétre... nemakarom :'((( itthon fogok ülni éjjel nappal...most is itt sírok csak a szobámba.... eygyedül. az öcsém unatkozik, egész n ap piszkál, látja hoy sírok, könyögrök neki ,h legalább ő ne bántson... az előbb felki
ááltottam h fejezze be, erre iderohant anyám h én egy "nyomorult kis undoríó dög" vagyok és hogy én azt érdemlem h a sárba taposson minden ember és h sose egyen olyan aki szeret.. pedig semmit se tettem.. megpuszilta az öcsém,, kijelentette h holnap nem találkozhatok a bartáommal.. (holnap utáán utaznak el..) és kinevetettt hogy szánalmas vagyok.. :S miért ilyen szívtelen???? én könyörögtem neki, hogy kvigyen át másik iskolába, mert ide nem bírok bejárni.. állandóan lógok a sulibol (viszek igaolátst, nem tűnik fel nekik) mert nem bírok az o. tárasaimmal lenni. ilyenkor abarátommal lógok/elmegyek az ő óráira.. a tanulmányom nagyon leromlott, nem bírok arra a helyre még gondolni se.. gyűlöl mindenki... :S nem akork jövő héten itthon ülni.. sírni.. várni.. tudom, szerzzek barátokat. de honnan? hogyan? tök egyedül bóklásszak a városba? mit tegyek? a 3 bnőm közül ma egyiket se étem el, elutaztak... tudom ez sok, zavaros info, de annyira jó lenne valaki....... privi,, msn bármi.. segítség..:((((
KÖszönöm a válaszodat utolsó! Nem, nem pontozlak le. Ugyan miért tenném? Jóindulattal írtál amint látom.:) Nem tudom, fel hívjam e, bármelyiket is, mindenesetre meggondolom. Szeptembertől normális, kedves, szinte túl kedves leszek velük.. És ez tuti kellemetlenül fogja érinteni őket..:) A szoliba, körmöshöz, kozmetikushoz, fodrászhoz "nem járás" sajnos nem fog menni..:(:S Esküszöm, ez az egy boldogságom van az életemben. Tudom, nem midnen a test, a külső... De legalább tetszem magamnak...:$ Megpróbálok pl. suliba szolidabban öltözködni.. Csak valamiért engem ez "spanol fel".. ha tudom, hogy szuperjól nézek ki.. ésés.. nemtudom.. volt már, hogy 2 órája készültem, csupán annyira h leugorjak a barátommal kicsit valahova... csak sétálni.. És egyzserűen semmi se volt "tökéletes"-az én szememben-
Inkább ki se mentme az utcára..:S Nem is tudom, lehet ez valami szociális fóbia, vagy önértékelés zavar vagy én nemtudom... Miden esetre tényleg megpróbálok ezeken a görcsös dolgokon változtatni....talán menni fog..:)
A pénzről annyit, hogy apukámtól kapok rá... cége van, sokat utazik, stb.. igy kárpótolja a szeretetet..:(( hidd el, nem örülökneki..
Hát pedig próbálj meg más elfoglaltságot keresni a szolin körmösön... kívül. Én 22 éves vagyok, sosem voltam szoliban se műkörmösnél, sőt még kozmetikusnál sem. nincs kint a fenekem sem a mellem. Van egy egyedi stílusom, ennyi. A férfiak mégis megfordulnak utánam, és meglehetősen tetszem nekik... Hidd el, az igazi férfi a természetes nőket szereti-és itt nem az igénytelenre gondolok:))-
Később rájössz majd, hogy kár tönkretenni a tested, mikor 30 leszel senki nem fog már megfordulni utánad mert éppen olyan leszel mint egy aszott szilva. Vagy akkor jön a plasztika? Ugyan, picit értékeld át a heylzetedet.
És tudod, nem,nem normális 16 évesen így viselkedni. Ezért nem csípnek a suliban. Azért irritáló tud lenni, és az ilyen csajok agyi kapacitása is általában elég csekély.
Ha valóban változtatni akarsz,akkor próbáld meg értelmesebb dolgokra költeni a pénzt, vagy tedd félre.
Ha gondját tudod viselni, és felelősséget tudsz vállalni érte, vegyél vagy fogadj örökbe egy kutyát! Ő majd kitölti a szabadidődet,hidd el.
Azt meg nem ajánlom, hogy a suliban viszályára fordulj, nem kell agyonbazsalyogni magad, csak légy természetesen kedves. Menni fog, hidd el:)
Előzőnek!
Igaz, nem minden a külső, de az ha valaki fodrászhoz jár, vagy egy kicsit is foglalkozik magával, egy időre eltereli a figyelmét a gondokról, problémákról..Arrol van szó, hogy kicsit felrázza magát..Ugyan már bankba tenni a pénzt 16 évesen!
Mit ér vele, ha jelen pillanatban nem az anyagiakkal van baja, hanem lelkiekben kell kicsit több támogatás..
Igenis forditson többet magára, mert a leírtakbol az derül ki, hogy mindenki másért jobban aggodik, mint magáért, ezért bukott ki, és ez figyelmeztetés arra, hogy figyeljen magára is kicsit többet..
Több figyelmet érdemel ez a lány, a szüleitől kezdve a tesoin keresztül, a barátján, és az osztálytársaitól mind..
Ahhoz hogy önbizalma legyen kezdetnek hoztam fel a testi kényeztetést, fodrász, szoli, cukrászda..
A nőknél ez sokszor bevállik..De remélem már másképp látja a világot! :) ;)
Előzőnek, én is:)
Csak azt írta, hogy ezek neki mind megvoltak. Talán ha kicsit több energiát fordítana a lelke ápolására, úgy ,hogy meglegyen a helyes egyensúly, sokkal jobban érezné magát. Mert a külsőségektől elnyomja a figyelmet a valódi problémáról,amit csak ő tud megoldani.
Sok-sok szeretet kell neki, ebben egyetértünk!:)
A legjobbakat kívánom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!