Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » SOS. Mit tegyek? Segítség. :'...

SOS. Mit tegyek? Segítség. :' ( -->

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Beszűkült az életem.... Nincsnek barátnőoim. 3 lányt tudnék modnani, akiket mondhatni, szeretek és jóba vagyok velük, ritkán talizok velük. A családommal nem jó a kapcsolatom... rájuk nem számíthatok semmiben.. van barátom. másfél éve. jóban rosszban.. kitartunk egymás mellet.. nagyon szeretem... és ő is engem.. néha van h veszekszünk... voltak már hullámvölgyek.. de rá bármikor bármiben számíthatok.. van hogy szinte éjjel nappal vele vagyok, én legszívesebben életem végéig minden percemet vele tölteném.. :'( nagyon nagyon szeretem.. tényleg ő a mindenem... ő is nagyon szeret, bármi baj van, mindig számíthatok rá.. neki vannak haverjai, barátai.. rengeteg.. tudom, ők ugyanolyan fontosak.. tölt velük is sok időt, de nagyon sokszor úgy, hogy énis ottvagyok.. ez nembaj.. neki se baj.. de persze néha csak velük van.. most is bulizni mentek... tudom, nem szabadna felháborodnom az ilyenen, miért is ne mehetne,? csak ilyenkr annyira rossz érzésem van.. nem arról van szó, hogy nem bízok meg benne, de annyira rossz érzés.. tudom milyenek a haverjai.. nem szeretnéém ha belerángatnák bármibe is.. "pappucsnak" tartják.. beszéltem vele erről, azt mondt, hogy nagyon fontos vagyok neki, leszarja mit mondanak, ha ilyeneket mondanak, akkor ők nem a barátai.. erre felhoztam, hogy például legutoljára egy házibulin mennyire "kész volt"... ittunk, speed, stb.. (ne hurrogjatok könyörgöm!) mondtam neki, hogy tudom h mennyire nem tuddott magáról, félek h ilyenkor bármit megetenne... erre ő azt válaszolta, hogy ő nem csináll semmi ilyet öntudatlanságig. és megkérdezet, h mi rosszat is tett utoljára? odajött hozzám, megölelt, megígérte hoggy örökre szeretni fog és kitart mellettem.. ezt én már rég elfelejtettem.. de tényleg így volt. :$ szóval.. nem mondom h miatta, nem az ő hibája, de minden barátnőm elveszítettem.. (nem eltávolodtam, hanem halálos haragban vagyok velük..:S) sóval ők felejtősek.. a barátom 1-2 haverjvával nagyon angyon jóba vagyok, néha néha külön is talizok velük.. na a lényeg.,. angyon sörnyű igy élni, hogy csak 1 ember van nekem....... nem akarok az agyára menni, hosszú kapcsolatot szeretnék.. d enincs senkim..:S az iskolában mindenki gyűlöl. utálnak. csupán mertegy hülye erős gimibe járok, ahol mindenki tanulás mániás, vallásos, mondjuk ki.. szerintük 1 ku.rva vagyok. mert nőiesen, csinosan öltözök, és pletykáákat terjesztenek rólam, mert van barátom ..stb... esélytelen.. ráadásul jö vő héten megy nyaralni a barátom..1 hétre... nemakarom :'((( itthon fogok ülni éjjel nappal...most is itt sírok csak a szobámba.... eygyedül. az öcsém unatkozik, egész n ap piszkál, látja hoy sírok, könyögrök neki ,h legalább ő ne bántson... az előbb felki

ááltottam h fejezze be, erre iderohant anyám h én egy "nyomorult kis undoríó dög" vagyok és hogy én azt érdemlem h a sárba taposson minden ember és h sose egyen olyan aki szeret.. pedig semmit se tettem.. megpuszilta az öcsém,, kijelentette h holnap nem találkozhatok a bartáommal.. (holnap utáán utaznak el..) és kinevetettt hogy szánalmas vagyok.. :S miért ilyen szívtelen???? én könyörögtem neki, hogy kvigyen át másik iskolába, mert ide nem bírok bejárni.. állandóan lógok a sulibol (viszek igaolátst, nem tűnik fel nekik) mert nem bírok az o. tárasaimmal lenni. ilyenkor abarátommal lógok/elmegyek az ő óráira.. a tanulmányom nagyon leromlott, nem bírok arra a helyre még gondolni se.. gyűlöl mindenki... :S nem akork jövő héten itthon ülni.. sírni.. várni.. tudom, szerzzek barátokat. de honnan? hogyan? tök egyedül bóklásszak a városba? mit tegyek? a 3 bnőm közül ma egyiket se étem el, elutaztak... tudom ez sok, zavaros info, de annyira jó lenne valaki....... privi,, msn bármi.. segítség..:((((

2010. júl. 23. 20:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
hagyd abba a drogozást, a drogos ismerőseiddel a barátodat is beleértve szakítsd a kapcsolatot. Jó lenne, ha szakember -- pszichológus segítségét is igénybevennéd. Kezdj el tanulni te is rendesen és öltözz úgy, ahogy a többiek. Fiatal vagy még a pasizáshoz, tényleg. Komolyan, menj orvoshoz.
2010. júl. 23. 21:04
 2/16 A kérdező kommentje:
nem vaggyok DROGOS, a barátom se DROGOS, se a haverjai(m) ! nagyon ritkán buliba... óó tudom ez sablonszöveg stb. de oda is irtam hogy NE EZEN LOVAGOLJON SENKI könyörgöm....
2010. júl. 23. 21:07
 3/16 anonim ***** válasza:
Budapesti vagy? Mert akkor barátoddal mozdulj ki sürübben margitszoget erre arra sok szép hely van erre fele. De szüleidet nem értem. Nem így kéne hozzá állniuk a dolgokhoz lehet az iskola váltás tényleg sokat segítene ha tényleg amiatt nem fogadnak el amit leírtál. Szerintem is lehet bekéne vonnod egy szhiológust is a dologba. Mostanába már én ios gondolkodok rajta én 18 éves vagyok sajnos én barátommal nagyon sokat veszekszek és jön a tovább tanulás is új, suli, új minden és én nem vagyok ez az új típus...Írj privit ha gondolod:)
2010. júl. 23. 21:15
 4/16 anonim válasza:

Ne butáskodj! Gondolj arra, hogy holnap uj napra ébredsz, lehet a gondok sem tönnek majd ilyen nagynak!

Nem kell neked orvos, csak légy kicsit nyitottabb mások felé is, hiszen ha elzárkozol, másoktol se várj sok jót..

Probálj meg egy napot ugy eltölteni, hogy sokat mosolyogsz, akár idegenekre, kedvesen bánsz aznap mindenkivel..Visszakapod meglátod, és abbol erót merithetsz!

Probálj, nem csak a negativ dolgokat meglátni,sőt inkább kerüld.

Menj el egy kényeztető napra, fodrászhoz, maniküröshöz, szoliba..valami csajos napot csak a magad kényeztetésére,ahol beszélgethetsz idegenekkel..a mások gondjai meglátod nagyobbaknak fog tünni..Jobb lesz a közérzeted is:)Ülj be egy cukrászdába, vagy foglalkozz egy kicsit a hobbyddal,ha van, ha nincs akkor keress olyan dolgot ami azelött megnyugvást nyujtott neked..

Ne légy szomorú, lehet hogy több barátod van, mint ahogy azt gondolod, ne hagyd magad keseregni!Én szurkolok neked!Bizz magadban! :)

2010. júl. 23. 21:18
 5/16 anonim válasza:

Szia!

Szerintem ha valakit mindenki utál, arról csak ő tehet, és nem a többi X ember. Talán többet tudnék segíteni, hogy miért nem szeretnek? Hát a jó édes anyukád...hát ha valóban igaz,amit írsz, és nem csinálsz semmi rosszat, akkor valóban nehéz a dolog...

Szóval arra kérlek, hogy írj konkrét dolgokat, és ne rébuszokba beszélj, hogy így sz@r,úgy sz@r...

Egyébként hajlandó vagy magadon változtatni, vagy azt várod, hogy varázsütésre megváltozzon az összes ember a környezetedben???

2010. júl. 23. 21:20
 6/16 anonim válasza:
Milyen az az erősen nőies öltözködés 16 évesen?
2010. júl. 23. 21:26
 7/16 anonim válasza:

Ez anya izéje.

Nekem elváltk a szüleim és ilyen apa is mindig több és többet akar csa kenm hagyom magam ne sírj állj a talpadra légy erős.

Ha csak beszélgetni vagy ismerkedni akarsz akkor vannak ilyen chates oldalak ott bátran lehet.

a osztársaiddal ne foglalkozz lehet csak azért mondják mert irigyek rád hogy neked van pasid nekik meg nincs..

Nekem is irhatsz privibe ha akarsz

Am veled egykorú vagyok.

2010. júl. 23. 21:27
 8/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Először is nagyon köszönöm mindenkinek aki válaszolt! Szoktam csajszis, "csak magam" napokat tartani...pont ez.. heti 2-3× van ilyan.. eleinte tökjo néha egyedlü ez.. de 1 idő után nyomasztó.. egyedül.. ilyenokr is időre boldog vagyok.. de rájöttem hogy hiába gyönyörű barna abőröm, hiába fényes és szép a hajam, hiába tökéletesek a körmeim, hiába van baba arcom, kedves mosolyom, ami nem sokszor mutatkozik meg..:S millio ruhám.. ezekkel csak vigasztalom magam.. És sokakat ez irritál.. viszont magamat sos fényezem. sose mondatam még hangosan ki hogy "szép vagyok" meg ilyeneket.. aki szeret pl barátom szülei, nagyszülőim, az az 1-2 barátnő.. mindenki aztmodnja h hihetetlnül gyönyörű vagyok.. de ezzel semmit se érek.. csak annyit h minden férfi végignéz és csak meg akar..........

a környezetemet ez is irritálja..

2010. júl. 23. 21:37
 9/16 A kérdező kommentje:
és én teszek értük! sokszor nagyon kedves vagyok velük, nem bántok én senkit..... de rájöttem. talpra állok. erős leszek. és jövőre (szept.-től)kedves leszek nagyon mindekivel. és ha ezek után is bánatni fognak.. nem bennem vana a hiba...
2010. júl. 23. 21:39
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Hívd fel az osztálytársaid közül a hangadót, és hívd el valami moziba/programra.

Menjetek el hozzátok, ajándékozd neki a megunt cuccaitokat.

Szedesd le a műkörmöd.

Ne járj szoliba

Ne járj többet fodrászhoz, mint az anyád.

Az erre költött pénzt tedd be egy Bankba (egyáltalán honnan van egy 16 éves gyereknek ezekre pénze??? Kérdem én, aki 180-at hozok haza, és nem jutok el körmöshöz meg szoliba 32 évesen, mert nem jut rá pénz!!!) kamatoztatni - jól fog jönni egyetemi/főiskolai éveid alatt.

Ne vásárolj annyi kirívó ruhát.

Ki fogsz égni!!! Már most kiégtél. Nem úgy élsz, mint egy 16 éves, hanem mint egy 25-30.

Ne válts iskolát! A vallás még senkinek sem ártott.

Öltözz szolídabban. Farmer + színes top + lapos szandi/papucs bőven elég egy 16 évesnek hétköznapokra.

A barátod csak a jó nőt/ a q-t látja benned, pózol a havarjai előtt veled.

Fogd fel, h a külső nem minden.

Ülj le anyukáddal beszélgetni. Csak úgy.

Kérdezd meg tőle, h mi a gond veled. Hallgasd végig, ne veszekedj vele, gondold át mit mond.

És most nyugodtan pontozz le, de 10 év múlva eszedbe fogok jutni, és rájössz, h igazam van.

Ui: Pont kétszer annyi vagyok, mint te, de azért tudom, h nem volt könnyű 16-nak lenni 1994-ben sem... ;)

2010. júl. 23. 22:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!