Ez lehet enyhe retardáltság jele?
Leírom azt a kínos kis sztorit ami miatt hülyének érzem magam.
Egyetemi kollégiumban akartam szobafoglalás-meghosszabbítási ügyet intézni (ez volt az első ilyen). Elvileg volt kitéve egy papír az ügy menetéről, meg emailt is kaptam róla, amit nagyjából elolvastam, megjegyeztem mit kell vinni de nem többet. rögtön az első normális kérdésem után azt a választ kaptam üvöltve, hogy LE VAN ÍRVA MINDEN A PAPÍRON, OLVASSA EL AZTÁN JÖJJÖN IDE. Zavartan mondtam, hogy elolvastam, de mivel nem mertem több kérdést feltenni, annyit szerencsétlenkedtem az okmányokkal és a papírok kitöltésével, hogy eljutottunk egy olyan pontig, ahol megkaptam hogy
"Hát, magát nem tudom, hogy vették fel ide..." Nyilván sértett, mert amúgy egy neves egyetemre járok, a portások meg lehülyéznek. De nem szóltam semmit, sőt a végén még én kértem bocsánatot. Egyébként a problémája nyilván az volt, mint minden ilyen téren dolgozónak, hogy "ma már több százan jöttek hozzá ugyanazzal a dologgal kapcsolatban, és marhára fárasztó mindent újra végigmondani". Ezért is tették ki a papírt meg küldtek emailt, amit később újraolvasva tényleg minden lényeges le volt írva benne, de nem készültem fel, hogy ez lesz.
Tehát összefoglalva sikerült egy fél perces munkát egy öt perces szenvedésre fordítanom a balf***ságom miatt, és komolyan elgondolkoztam, hogy valóban ilyen rossz-e a helyzetfelismerésem és problémamegoldó képességem, mert kizártnak tartom, hogy ez bárki mással így megtörtént aznap.
Nem szántál annyi időt az értő végigolvasásra, mintha mindent jobban tudó szuperportásod rögtön azzal kezdte volna a kiírást, hogy KÉRJÜK OLVASSA ÉS ÉRTELMEZZE A TELJES, SZÁNDÉKOSAN TERJENGŐS AGYMENÉST!
Így már neki szüksége sincs egyetemre, hogy mindenkinél okosabb lehessen, pedig az egész csak egy-két ócska játszmatrükk bekombinálása, tehát ti meg milyen gyogyósok vagytok, amikor felkészületlenül kerültök egy ilyen jóravaló munkaerő kezei közé.
Hagyd a francba, rajta fogtok a legtöbbet röhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!