Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hová tudnék elmenni vizsgálatr...

Hová tudnék elmenni vizsgálatra, ha úgy gondolom ADHD-m van?

Figyelt kérdés

Háziorvoshoz vagy hova kell elmenni ilyenkor ha szeretném magam kivizsgáltatni esetleges ADHD-vel?

Az iskolában mindig nyugodt voltam, alig beszéltem, de az órákra sose tudtam figyelni, a tananyag sose érdekelt, és amikor elhatároztam, vagy valami jobban érdekelt akkor se tudtam huzamosabb ideig koncentrálni. A kávé segít de lehet jobb lenne ezt megfelelően kezelni.

2020. febr. 15. 18:11
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Tettek már föl ilyen kérdést, érdemes előbb - meg akár most is - rákeresni az oldalon.

Pl.:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

Kivizsgálást itt végeznek:

Felnőtt ADHD szakambulancia

[link]

Az oldalon minden információ megtalálható arról, hogyan lehet jelentkezni.

Ingyenes, ha van TB-je.

Dr. Pulay Attilát ajánlom erősen, én is hozzá járok. Tapasztalatom szerint nagyon nem mindegy hogy melyik orvoshoz kerül az ember.

Neki van magánrendelése is, bár nem tudom hogy hol.

Egyébként van magánklinika is, ahol végeznek ilyen vizsgálatot, tavaly néztem utoljára, akkor 90 000 Ft-ba került.

2020. febr. 16. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!