Hogyan legyek újra ADHD-s?
(Rossz a telefonom, véletlen elküldtem a kérdést)
Tele voltam energiával, mintha folyton valamilyen szer hatása alatt lennék.
De olyan mintha ráfüggtem volna, mert mióta felnőttem és elmúlt, iszok és drogozok, mert az adja meg a löketet, és akkor érzem magam ugyan úgy mint régen.
Hogyan érhetnem el újra az ADHD-t?
LOL
Nem az ADHD a kulcs, hanem a sajat elmed/agyad megertese.
Azt kell megertened, hogy milyen kemiai dolog megy vegbe mindket esetben ami ugyanazt a tunetet/erzest produkalja.
Egyebkent ha Adhd+s voltal s most meg drogozol akkor gyanitom gyenge az idegrendszered es labilis az erzelmi eleted. Nagyon erzekeny vagy.
Ha ez a szitu, akkor privatban beszelhetunk meg.
Ha nem ez a szitu, senki se kovezzen meg :)
Első válaszolónak, lehet igazad van, mert borderlines is vagyok :D
De próbáltam, csak egyszerűen nincs erőm, nincs energiám, teljesen más minden, és ezen nem tudok változtatni.
Gyerekkoromban folyamatosan éreztem hogy tele vagyok energiával, vert a szívem ezerrel, földöntúli jókedvem volt, kilógtam a sorból de élveztem.
Kerdezo:
A gyerekkor mindig mas mint a felnott. Az akkor volt, a most most. Sokat tanultal azota es sokat tapasztaltal. Az ido elorehaladasaval kell egyutt elned.
Ne haragudj, a borderline-hoz nem ertek ezert csak altalanos tanacsokat tudok adni.
Na, erre vezet az, amikor a gyerekeket méreggel tömik, mert vidám, mozgékony, játékos. Az lenne a dolga! Nem veled van itt a baj, hanem az idióta rendszerrel.
Keress valamit, ami szivesen csinálsz.
Nem szedsz most valamilyen szert?
Ha igen, próbáld meg letenni. A kávé is máshogy hat rád.
Nem lehet csak úgy kinőni az adhd-t. Illetve, nem mindenki növi ki.
Nagy valószínűséggel most is adhd-d van, csak máshogy fejezi ki magát. Nekem is ez volt.
Én azt javaslom, hogy menj el egy olyan pszichiáterhez, aki érti a dolgát, segíteni fog, hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!