Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan legyek újra ADHD-s?

Hogyan legyek újra ADHD-s?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban figyelemzavaros hiperaktívitásom volt, és sokkal jobban éreztem magam úgy! Mindig jó kedvem volt, tele voltam energiával, m
2020. jan. 7. 13:04
 1/9 A kérdező kommentje:

(Rossz a telefonom, véletlen elküldtem a kérdést)

Tele voltam energiával, mintha folyton valamilyen szer hatása alatt lennék.

De olyan mintha ráfüggtem volna, mert mióta felnőttem és elmúlt, iszok és drogozok, mert az adja meg a löketet, és akkor érzem magam ugyan úgy mint régen.

Hogyan érhetnem el újra az ADHD-t?

2020. jan. 7. 13:06
 2/9 gublug ***** válasza:
100%

LOL

Nem az ADHD a kulcs, hanem a sajat elmed/agyad megertese.

Azt kell megertened, hogy milyen kemiai dolog megy vegbe mindket esetben ami ugyanazt a tunetet/erzest produkalja.

Egyebkent ha Adhd+s voltal s most meg drogozol akkor gyanitom gyenge az idegrendszered es labilis az erzelmi eleted. Nagyon erzekeny vagy.

Ha ez a szitu, akkor privatban beszelhetunk meg.

Ha nem ez a szitu, senki se kovezzen meg :)

2020. jan. 7. 13:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy gyerekkori betegség az ami boldoggá tesz. Hagytad felhalmozódni a sok frusztráltságot és feszültséget, és most rendrakás helyett szerekkel mászol ki alóla. Ha odafigyelnél magadra, és törődnél rendszeresen a mentális egészségeddel, akkor visszaállhatna az egyensúly, persze ez sok meló, de végülis csak az életedről van szó...:D
2020. jan. 7. 14:37
 4/9 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak, lehet igazad van, mert borderlines is vagyok :D

De próbáltam, csak egyszerűen nincs erőm, nincs energiám, teljesen más minden, és ezen nem tudok változtatni.

Gyerekkoromban folyamatosan éreztem hogy tele vagyok energiával, vert a szívem ezerrel, földöntúli jókedvem volt, kilógtam a sorból de élveztem.

2020. jan. 7. 15:01
 5/9 gublug ***** válasza:
100%

Kerdezo:

A gyerekkor mindig mas mint a felnott. Az akkor volt, a most most. Sokat tanultal azota es sokat tapasztaltal. Az ido elorehaladasaval kell egyutt elned.

Ne haragudj, a borderline-hoz nem ertek ezert csak altalanos tanacsokat tudok adni.

2020. jan. 7. 15:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Na, erre vezet az, amikor a gyerekeket méreggel tömik, mert vidám, mozgékony, játékos. Az lenne a dolga! Nem veled van itt a baj, hanem az idióta rendszerrel.

Keress valamit, ami szivesen csinálsz.

2020. jan. 8. 10:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem szedsz most valamilyen szert?

Ha igen, próbáld meg letenni. A kávé is máshogy hat rád.

2020. jan. 8. 16:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet csak úgy kinőni az adhd-t. Illetve, nem mindenki növi ki.

Nagy valószínűséggel most is adhd-d van, csak máshogy fejezi ki magát. Nekem is ez volt.

Én azt javaslom, hogy menj el egy olyan pszichiáterhez, aki érti a dolgát, segíteni fog, hidd el

2020. jan. 20. 15:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Borderline ADHD vagyok en is. A felnottkori ADHD kulonbozik a gyerekkoritol. Ha gyerekkent az voltal, most is az vagy. De felnotteknel inkabb az allando faradtsag es szetszortsag van jelen, nem az a fizikai hiperaktivitas, mint gyerekkent (doki ugy magyarazta, hogy az agyad annyira cikazik es figyel mindenre, hogy felegeti az osszes energiadat). Gyogyszer segithet benne, a felnott ADHD gyogyszertol konnyebben tudsz koncentralni dolgokra es tobb energiad van napkozben. Sajnos tudom, mit erzel, mert en is visszavagyom a gyrekkoromba, olyan szeretnek lenni, mint akkor. De lehetetlen, mert egyszeruen mar maskeppen mukodik az agyunk, mint akkor. De mindenkepp erdemes lenne pszichologushoz menned. A drog, alkohol es tarsai pedig hosszutavon meg inkabb leamortizalnak, ebben is segitseget kellene kerned. Szerencsere nekem ezeket sikerult idoben abbahagyni, az egyetlen dolog, amitol nem birok megszabadulni, az a cigi...
2020. febr. 13. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!