Lehetséges hogy ADHD-s vagyok?
Tudom 16 éves vagyok már valószínűleg kiderült volna de szinte egész életemben problémák voltak a figyelmemmel. általános iskolában minden tanár tudta hogy én vagyok az a diák aki mimdig lemarad. De mostanában rettentően sokat kéne tanulnom kb naponta 2 órát. Összesen egy nap max 30 percet tudok maximum órákon bármennyire koncentrálok mást zavarok nevetek rugdolózok idegesítem az embereket de egy helyben nem tudok maradni mert megőrülök pszichológusom tud róla,
Pánikbeteg vagyok és frontint szedek már egy fél éve ha ez számít valamit
És a mozgással hogy állsz? Mennyit mozogsz napi szinten? A gyerekek többségénél a koncentráció fő oka vagy a túl sok mozgási energia (le kell vezetni), vagy a túl kevés (elalvás). Többet kéne mozognod esetleg, de csak ötlet.
Vagy valami légzőgyakorlatra kéne ráállnod ami egyébként a pánikbetegségeden is sokat lenditene. Például az 5 tibetiben a 6. gyakorlat egy egyszerű légzőgyakorlat és pont a mozgási energia áttranszformálását lehet elérni vele növelve a koncentrációs képességedet.
nem biztos, hogy kiderült volna.nekem 39 évesen derült ki.
sok olyan van, hogy adhd az elsődleges valakinél, de mivel nem tud megfelelni a társadalomnak ezért jönnek ki más dolgok depi meg egyebek.
szerintem vizsgáltasd ki magad. van felnőtt adhd ambulancia is én azt tudom, de lehet neked még nem oda kell.
1#
Ha ADHD-s akkor a mozgás önmagában nem oldaná meg a gondokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!