2 hete nagyon durván rajtam vannak ellenőrzési kényszerek. Állandóan vizsgálgatom magamat és a kutyámat. Miért van ez?
Figyelt kérdés
A szemeimet is állandóan forgatom és furcsa hangokat adok ki. Már annyira dúrva, hogy fájnak a szemeim és a fejem illetve a torkom. Az ellenőrzéseket pedig pár percenként csinálom újra és újra és nagyon rosszul vagyok. Szédülök fáj a fejem meg ilyenek. Mit csináljak azt érzem megőrülök.2020. febr. 14. 17:50
1/6 anonim válasza:
Ma már semmit, de hétfőn az első dolgod legyen a háziorvosi vizsgálat és a beutaló beszerzése után a pszichiáter felkeresése. És vedd komolyan, amit írtam, mielőtt nagyobb baj lesz belőle!
2/6 A kérdező kommentje:
Keddre van időpontom a pszichológusomhoz. Pszichiáterhez csak áprilisban de mivel egymás mellett van a 2 így oda megyek a pszichiáterhez a pszichológus után mert most nagyon azt érzem, hogy nem bírom.
2020. febr. 14. 18:10
3/6 anonim válasza:
Menj már el orvoshoz B+!
Unjuk már a kérdéseid.
4/6 A kérdező kommentje:
?
2020. febr. 14. 20:06
5/6 A kérdező kommentje:
Milyen kérdéseimet? Ezt az egyet írtam ki meg tegnap egy olyat, hogy van-e valakinek tapasztalata az infrashaperől. Ezen mi unalmas?
2020. febr. 14. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!