Honnan tudhatom hogy valóban skizofréniám van?
Figyelt kérdés
Ugyan ezt a diagnózist kaptam egy pszichózis után de erős deperszonalizációs tüneteim vannak amik szintén okozhattak erős pánikot.Nincsenek téveszméim és nem hallucináltam.Egyszerúen a tudattalanomból beömlött a sok dolog és elárasztott és akkor jött ez amit pszichozisnak neveznek2020. febr. 2. 17:46
1/9 anonim válasza:
Kérdezz meg egy másik pszichiátert is.
2/9 A kérdező kommentje:
Amikor odakerültem egyhez ő is azt mondta.A másik meg ezt irta a papiromra az átmeneti pszichotikus zavar után miután kikerültem.
2020. febr. 2. 18:03
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Ez nem skizofrénia,sem pszichózis. Az agy védekezik. Ennyi.
5/9 A kérdező kommentje:
Ugy védekezik hogy?Akkor miert mondták hogy pszichotikus állapotban voltam?
2020. febr. 2. 19:24
6/9 anonim válasza:
Ha nem hallucinalsz, akkor szerintem nem vagy az.
7/9 anonim válasza:
Mennyi sok okos ember van. A skizofrénia a pszichotikus zavarok közé tartozik, az átmeneti pszichotikus zavar nem véletlenül átmeneti. Ha a pszichotikus tünetek (nem, nem feltétlenül kritérium a hallucináció) több, mint 6 hónapon keresztül fennállnak, akkor az hivatalosan skizofrénia.
8/9 anonim válasza:
"Nincsenek téveszméim és nem hallucináltam." Nem skizofrénia. Tudjál már olvasni. Idióta.
9/9 anonim válasza:
A deperszonalizáció meg egy disszociatív tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!