Szeretnék rájönni, hogy valóban borderline vagyok-e. Hová forduljak?
Neten kitöltöttem egy tesztet. 98%-os lett. De tudom ez nem elég. Mégis úgy érzem szétszakadok. Nem tudom ki vagyok. Nincsenek életcéljaim, hobbim, elképzelésem a jövővel kapcsolatban. Nem tudok előre tervezni. Pl elkezdek edzeni nagyon durván, de 1-2 hétnél tovább nem tudom folytatni, mert valami elkattan és már nem érdekel. Falásrohamok jönnek rám, ha elmegyek bulizni hányásig iszom, addig cigizek amíg már fáj a tüdőm és elszórom minden pénzem. Kitaláltam, hogy rendőr leszek. Következő héten katona, majd utána ápoló. Utána külföldre vágytam, majd inkább itthon. SZÉTSZAKADOK! Káosz van a fejemben.
Próbáltam a vallásokat. Keresztényből muszlim, muszlimból buddhista, buddhistából különböző régi pogány vallások. Majd ateista és a kommunista. Most meg semmi. De majd biztos jön egy keresztény időszak megint.
Nem érdekel igazából semmi, vagyis belekezdenék dolgokba de 1-2 hét után otthagynám... Nem tudok kitartani semmi mellett. Nyáron önpusztító életet éltem. Ittam és buliztam végig, nem érdekelt semmi. Az se ha meghalok.
Én nem akartam ilyen lenni... Mi a rák ez?! HELP!
Lemaradt, hogy kisajátítom a barátaimat és nagyon haragos leszek, ha nélkülem mennek valahova és nem én vagyok az első.
A legalapvetőbb dolgokon is elkattan az agyam... Ha anyám megkér pl vidd ki a szemetet, hatalmas gyűlöletet érzek és szétverném a házat inkább.
Vagy utálok, vagy szeretek. Ezek váltakoznak...
21F
" Neten kitöltöttem egy tesztet. 98%-os lett"
Neten egy csomó tesztet töltök ki kiváncsiságból.
Az eredmények:
- előző életemben én volt Kleopatra
- 112 évesen fogok meghalni
- Hawain fogok élni,és hatalmas medencés házban
- titkos ügynök, plasztikai sebész, biológus lesz a szakmám nemsokára.
. 3 gyermekem lesz
- ikreim lesznek
és sok sok teszt
Szóval a neten kitöltök tesztekre soha ne alapozzál. AZok hüyleségek. Játszani jóvele, mert röhög az ember rajta, de ennyi. Keress fel egy szakembert. ennyi
Merre laksz?
Én felkerestem egy pszichiátert anno... Ezt diagnosztizálta. Arra készülj, hogy nincs belőle pár hónap alatt javulás. Én már 2 éve gyűröm, diagnózis óta... Amúgy 13 éves koromban kezdődött, de akkor még nem kaptam rá kezelést.
Azért ez eléggé borderline-gyanús, hogy úgy mondjam. Itt szintén 21/F, diagnosztizált borderline-os. Bár nálam teljesen máshogy működik a zavar, de a mechanikánk azonos. Tehát, mint borderline-os mondom, hogy ez jó eséllyel lesz borderline, de persze nem belédbeszélni akarom.
Óvatos légy majd, mert vannak orvosok, akik hajlamosak szánt szándékkal félrediagnosztizálni a BPD-t, hogy ne legyen akkora gond a beteg kezelésével.
Egy pszichológus is nagyon jól jöhet. Lehetőleg minél hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!