Miért vagyok csak egy örök vesztes?
Nem vagy vesztes, mindaddig amíg te magad el nem hiszed hogy az vagy!
Próbáld megtalálni mi a legnagyobb szenvedélyed, és mindig gondolj magadra hogy neked a legjobb legyen, és ha nem érzed ezt a baráti koreidbe, vagy nem éreztetik veled, hogy tisztelnek akkor hogy ott oket... nem érdemelnek meg téged..
Akire pedig vágysz az hidd el megfog találni! De eloszor próbáld meg szeretni magad
Engem is kikozosítettek, egy idoben hagytam is hogy urrá legyen rajtam, a félelem és hogy tényleg nem érek sokat...
De mikor elkezdtem járni edzoteremben, és kosárlabdázni kezdtem, és nem mások miatt magam miatt, mert szerettem csinálni, nagyon sok barátom lett, és rájottem hogy igenis sokat érek, lett onbecsulésem,,és mostanra minden régi ismerosom aki bántott és kikozosített, a barátom akar lenni
Hidd el most jelenleg nehéz lehet neked, de csak higgyj! és gondolj minden reggel arra kivé akarsz válni, és hogy megéri e neked az utálóid miatt szenvedni?
állj a sarkadra és tedd meg az elso lépéseket onmagadért!
Most egy iylen hozzáállás mellett amúgy rohadt nehéz szeretni a másikat, és ez nem egy veledszületett dolog, hanem a döntésed. Ha te utálod magad másnak is elég nehéz lesz szeretni, főleg ha még úgyis állsz az emberekhez hogy ők csak leköröznek...
Alapból hagyd abba hogy másik alapján ítéled meg te ki vagy, te te vagy...nem egy versenypályán vagy senki nem mondta hogy jobbnak kell lenned valakinél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!