Létezik pszichés fulladás/nehézlégzés?
Figyelt kérdés
Van egy halom pszichés problémám, mindenféle paranoid vacak, OCD, ilyesmi.
Sokszor van, hogy fulladok, nem kapok levegőt, viszont egyéb evvel kapcsolatos panaszaim nincsenek, sem fájó mellkas, sem kék ajkak stb... Érdekesség, hogy a fulladás akkor kínoz, amikor eszembe jut/rá gondolok, de ha kimegy a fejemből - ez olykor nagyon sok idő, és valami erős inger kell, hogy elfelejtesse velem -, akkor elmúlik. Melyik a reálisabb opció? Egy elnyúló betegség okozza, amely lassan alakult ki, így a tüneteihez már hozzászoktam, vagy hogy ez is valami pszichés dolog?
Köszönöm!
2020. jan. 25. 13:05
11/14 anonim válasza:
Ez a pénz kifogás, de akkor tudd, hogy nem fog elmúlni...
12/14 A kérdező kommentje:
Szakemberrel sem múlna el, ez nem valami átkozott nátha. Fizethetnék vagyonokat, és szedhetném életem végéig a gyógyszereket, amelyek jobban tönkretennének, mint maga a szorongás. Köszönöm, nem. És, mint mondtam, nem szenvedek annyira, és nem is panaszkodom.
2020. jan. 27. 17:16
13/14 anonim válasza:
Ezen nem segít a gyógyszer, hanem a pszichoterápia. Gyógyszert szedni felesleges...nekem úgy tűnik, hogy eléggé fekete-fehéren látod a világot. Ki sem próbáltad, honnan tudod, hogy nem segítene?
14/14 anonim válasza:
+azt hiszed, te vagy az egyetlen és nem segítene? Kérdezd meg azt a pár százezer embert, akik tesznek valamit az egészségük érdekében és jobban lesznek a terápia hatására. Szakértői gárda, naponta kezelnek betegeket ugyanilyen panaszokkal, sikeres kimenetellel, nem te lennél az aki különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!