Levente96823 kérdése:
Nehéz légzés, mozgásra hátizomfájdalom! Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok , 6 hónapja nehéz légzésem van ! Lelki alapon jött elösször ki mivel pánikbeteg vagyok /voltam. A belégzést lehetetlennek érzem! Egész nap érzem és fura a közérzetem. Voltam tűdőszűrésen negatív lett, ráhallgatott az orvos légzésnél azt mondta tiszta ! Jól alszok de ahogy felébredek és hirtelen próbálok egy mély levegőt venni nem megy elég gyorsan és a hátizmom is fáj! Olyan érzés mintha nem tágulna a tűdöm (Hipochonder vagyok , kérem csak építő jellegű hozzászolásokat irjatok ) Mi lehet a baj? Attól félek megfulladok , leáll a légzésem2016. okt. 20. 22:18
1/2 anonim válasza:
Allergiás asztma is lehet, ha nem voltál allergiavizsgálaton, akkor oda is el kellene menni. Hátizom fájdalom sok mindentől lehet, orthopédus a megoldás.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen !
2016. okt. 22. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!