Milyen mentalis betegsegem lehet?
Tudom hogy ilyen problemakkal orvoshoz kellene fordulni de annyira szegyenlem, meg nevtelenul is leirni, nem hogy valakinek szemtol szembe elmondani.
Tehat a gyakori tunetek nalam
-Figyelem zavar, peldaul az egyszeru munkafolyamatokat is lassabban tanulom mint masok
-Folytonos megfelesi kenyszer, foleg ha valakirol tudom hogy lenez, annak akarok a legjobban bizonyitani, de alltalaban olyan ideges vagyok hogy hulyet csinalok magambol e helyett
-Mar fel eve Nemetorszagban elek es messze en tudom a legjobban a nyelvet, azok kozul akikkel dolgozom (a nyelvtanulas konnyen megy az atlaghoz kepest kb. olyan B2-es szintre sorolnam magam), de ha valaki megker hogy forditsak neki egy bizonyos szituacioban, akkor bepanikolok es elfelejtem mit mondott a nemetul beszelo illeto es igy olyan mintha nem ertenem, persze nem mindig van ez igy, csak ez aggasztoan gyakori.
-Mindig elkapkodok mindent, próbálok tul lenni a dolgokon de igy csak fel munkat vegzek
-Sokan kivulrol eszre veszik amikor ideges vagyok es szova is teszik neha, valoszinuleg a testbeszedem arulkodik errol (nem tartom a szemkontaktust, babralok a kezemmel stb.)
-Nem merek uj munkat vallalni, mert ide is nehezen illeszkedtem be.
Valoszinuleg eleg sok helyesirasi hibat ejtettem bocsanat erte!
Csatlakozok az első válaszolóhoz. Önbizalom hiány.
Nagyon jó, hogy próbálsz belőle felállni és folyton szembemenni a sérelmekkel.
Gyerekkorban is volt ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!