Mit tegyek ha úgy érzem valami miatt lassan szellemileg megtörök?
Figyelt kérdés
Rengeteget sírok az utóbbi időben és sok eü problémám is van amit stressz okoz. A gond, hogy nem látom magam előtt tisztán mi is vezetett idáig. Csak annyit érzek, hogy ha az életem ebben a mederben folyik tovább, akkor abba bele fogok roppanni. Hogy derítsem ki mi bajom? Mégis mit tegyek? Szinte napról napra szarabbul és szarabbul vagyok.
20N
2020. jan. 12. 19:30
2/5 Kandelakuku válasza:
Sztem a sport egy jó kezdet lehet!!!!
3/5 anonim válasza:
Veled vagyok, 19évesen nem azt érzem hogy egyre több érték lenne a napjaimban, hanem hogy egyre több az olyan dolog az életben ami miatt nem érdemes folytatnom.
Hajózzunk el egy szigetre, aludjunk bogarak között és együnk permetezetlen gyümölcsöket!!!!
4/5 anonim válasza:
Esetleg próbálj átrendezni szokásokat, meg a fizikai tereidet.
5/5 anonim válasza:
Nem neked kell kideríteni, hogy mi bajod, hanem mondjuk egy pszichológusnak/pszichiáternek, lehetőleg még azelőtt, hogy megtörnél. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!