Szellemileg sérült vagyok?
Figyelt kérdés
17éves fiú vagyok papámmal laktunk egy házban ő meghalt fél éve azóta az az én szobám.Szoros kapcsolat volt köztünk és ezért voltak gondjaim elég durvák éjszaka arra kelek hogy mint ha folytogatnám magam,vakarom a karom a lábam véresre is néha.kezdek be golyózni apám azzal fenyeget elmegyógyintézetbe rak mert egyszer mikor be ment a kamrába be zártam mert azt hallottam hogy megöllek közben annyit kérdezett mi volt ma suliba....mint ha egy hang lenne a fejembe folyton...segítsetek nem kamu...eszküszöm többet is írok csak valami tippet2018. máj. 31. 15:35
1/10 anonim válasza:
Igen, az vagy. Durván. Menj el orvoshoz.
2/10 A kérdező kommentje:
De rettegek, napok óta elmegyógyintézetekről nézek dokumentum filmet és nem akarok oda jutni.
2018. máj. 31. 15:45
3/10 anonim válasza:
Pszichológus...amúgy viccen kívül, nem szállt meg téged vmi természetfeletti lény? Felkereshetnél egy ilyen szakembert is
4/10 anonim válasza:
Nyugodtan menj orvoshoz, magán pszichiáterhez kell, neki amúgy sem érdeke, hogy te elmegyógyintézetbe kerülj. Nem is fogsz, ezek nem olyan vészes tünetek, max. kapsz rá pár finom gyógyszert, esetleg pár hétre megfigyelés alá kerülsz az elején, de nem olyan elmegyógyban, mint amiket nézegetsz. Anyámék falujában súlyos skizofrén is rohangál szabadon, pedig neki kés is került már nem egyszer a kezébe.
5/10 A kérdező kommentje:
Anyum azt mondja rideg komoly tekintetem van néha de semmit nem veszek észre,ha beadon hogy démon szállt meg ma be is zárnak
2018. máj. 31. 16:04
6/10 anonim válasza:
Valoszinu,hogy tenyleg megszallt valami.
Engem is,de en sem mondom senkinek,mert ugy sem ertenek meg.
7/10 anonim válasza:
Menj el az iskola pszichologushoz
8/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom ez a megszállás fura nekem nem tudom ü,ha valakinek volt hasonló privibe
2018. máj. 31. 16:20
9/10 anonim válasza:
Attól mert 3 ember ide írja neked, hogy ördög bújt beléd, javaslom előbb egy pszichiátert/pszichológust keress keress fel, ne pedig papot.
10/10 anonim válasza:
ne írjatok már ilyen fäszságokat, hogy megszállta valami. nem szállta meg semmi.
menj el pszichológushoz, ez elég komolynak hangzik. gyogyóba nem fognak bezárni, ahhoz másra és magadra is veszélyesnek kell lenned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!