Szellemileg visszamaradott lennék?
Tudom,hogy már a kérdés is nagyon hülye,de tényleg nemtudom mit kezdjek az életemmel emiatt.
Story annyi,hogy 4.osztálytól kezdve mondom a tanáraimnak,szüleimnek,barátaimnak,hogy egyszerűen nem vagyok képes megtanulni dolgokat,mert nem érdekelnek (ha valami nagyon érdekel akkor viszont szóról szóra megtudom tanulni.ráadásul nagyon gyorsan) de csak annyit mondanak hogy lusta vagyok.Odáig fajult a dolog,hogy az utolsó évemet a szakközépben már el sem tudtam végezni,ezért inkább ott hagytam a sulit,mivel nem akartam még több évet kidobni az ablakon(mindenből megbuktam,kivéve testnevelés).Most viszont,hogy próbálkozok jogosítványt letenni,már megint itt a probléma.Sem értelmezni,sem megjegyezni nem tudom a kérdéseket.Így kell leélnem az életemet,vagy valahonnan tudok szerezni segítséget?
ez inkább természetes dolog h ami nem érdekli az embert azt nem tudja megtanulni, vagy ha kínkeservesen megtanulja akkor is két hét alatt elfelejti
én már a második egyetemi szakot hagyom félbe mert a tananyag egy része számomra érdektelen és nem is vállalnék olyan munkát ahol az kéne, ha meg nem teljesítek minden előírt tárgyat akkor nincs diploma
Minden minden felsőoktatási intézmény valamennyi karának összes szakán, minden szakmában vannak nemszeretem tárgyak, olyanok, amiket a döntő többség (a lángelméket meg a strébereket kivéve) utál.
Ez nem kifogás.
Az életben senki nem fog helyetted boldogulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!